Куряче м'ясо –- один із найбюджетніших і найпростіших у приготуванні продуктів, який може бути основою для приготування відбивних, котлет, бульйону, а також його можна додавати до салатів, передають Патріоти України.
Курячі гомілки можна смачно запікати з травами та овочами в духовці, а також робити шашлик із філе. Крила можна запікати та смажити. М'ясо з домашньої курки найкорисніше, тому що птах вживає в їжу екологічні продукти, а ось м'ясо з магазину часто може бути з антибіотиками.
Редакція FoodOboz ділиться 3 корисними порадами, як правильно готувати магазинну курятину, щоб у ній не залишилося антибіотиків та гормонів. Корисні поради було опубліковано у виданні"Zycie.news".
1. Варити двічі курку
Перше правило – не варити з купленої курки бульйон та суп. Оскільки в процесі варіння більшість токсинів з м'яса потрапляє у воду. Дуже важливо ще знати, що якщо ви все ж таки варите таке м'ясо, першу воду потрібно обов'язково злити після закипання, а потім злийте воду і залийте курку чистою водою. Саме це дозволить позбутися більшої частини шкідливих речовин.
2. Добре помити і викинути всі нутрощ
Ще дуже важливо знати, що перед тим, як готувати магазинний продукт, його потрібно ретельно помити і видалити всі внутрішні органи. Навіть якщо курку потрошили, добре її промийте, оскільки у внутрішній частині накопичується більшість токсинів.
3. Позбавтеся шкіри і замочіть м'ясо в розчині з води з сіллю, лимонним соком
Це найкращий спосіб позбавитися хімії, яка може бути в м'ясі – зняти шкіру. Для приготування розчину візьміть літр води та 3-4 столові ложки солі, додайте декілька столових ложок лимонного соку, перемішайте і викладіть м'ясо в розчин. Залиште маринуватися протягом декількох годин, а потім злийте рідину і залийте новим розчином з тих же компонентів. Ще можна залити куряче м'ясо мінеральною водою та залишити на декілька годин, це також допоможе прибрати з м'яса хімію.
Прання постільної білизни і рушників є невід’ємною частиною підтримки чистоти та гігієни у домі. Важливо не лише регулярно проводити цей процес, але й правильно обирати температуру прання, адже саме вона впливає на якість очищення, знищення бактерій, п...
Куряча грудка - популярний вибір для здорових та швидких страв. Але часто після приготування вона виходить сухою, жорсткою та несмачною. Проте один простий трюк може змінити все - і ваша курятина буквально танутиме в роті, Патріоти України. Навіть при...