Як позбутися мігрені: ТОП-3 перевірених способи

Сильний головний біль може виникнути у зовсім невдалий момент. Часто ліки не допомагають вгамувати мігрень, тому пропонуємо 3 способи, які полегшать біль, передають Патріоти України.

Вдихайте лаванду

Її ароматичні сполуки розслаблюють спазми кровоносних судин у мозку, а дослідження Європейської неврології показують, що вдихання лаванди зменшує біль від мігрені на 55%.

Щоб завжди мати під рукою такий засіб, можна зробити спеціальну коробку. Додайте кілька крапель ефірної олії лаванди на ватний диск, помістіть його в маленьку ємність із кришкою та покладіть у сумку.

Прикладіть лід

Насправді лід не варто класти на чоло. Більше полегшення можна відчути, якщо прикласти щось холодне до сонної артерії.

Вчені Гавайського університету кажуть, що ця техніка швидко охолоджує кров у сонних артеріях, перш ніж вона дійде до мозку. Таким чином заспокоюється блукаючий нерв, полегшуючи запалення, яке викликає біль.

З'їжте імбир

При перших ознаках загострення мігрені з'їжте два шматочки імбиру або прийміть 500-міліграмову імбирну добавку. Дослідження в Phytotherapy Research показало, що імбир діє так само, як суматріптан, зменшуючи біль на 90% протягом двох годин.

Дуже смачно! Як за 10 хвилин приготувати малосольні огірки в пакеті

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:07

Для приготування надзвичайно смачних, хрустких та ароматних огірків незвичайним способом знадобляться лише звичні інгредієнти та зовсім небагато часу, передають Патріоти України. Щоб скуштувати апетитну закуску, знадобиться підготувати такі продукти:. ...

Народні прикмети на 19 квітня. Розпочата цього дня справа принесе позитивний результат

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 19 квітня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Старопещерника, мученика Феона і патріарха Трифона Константинопольського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують патріарха Євстихія Константинопольського. ...