Як позбутися мух вдома: Лайфхак із цукром, медом та водою підкорив мережу (відео)

Користувач TikTok під ніком Сeithgriffith поділився простим лайфхаком, який дозволить позбутися надокучливих мух, що псують нам літо. Виявляється, що налякати комах можна за допомогою простих підручних засобів. Вони обов'язково знайдуться у кожному будинку. Це - цукор, мед та вода, передають Патріоти України.

На сторінці в соцмережіСeithgriffith опублікував відео під назвою "Як позбутися мух". На кадрах показано чітку інструкцію приготування цього засобу."Мені часто ставили це питання, тому я збираюся показати вам найкращий спосіб позбутися мух у вашому будинку, на вашому ганку і скрізь, де вони є. Це гарантований спосіб убити комах", – каже автор.

Для цього потрібно взяти пластикову пляшку та відрізати верхню частину. У ємність додати чотири столові ложки цукру, одну столову ложку меду та 6,5 столових ложок або 85 г води. Потім змішати інгредієнти разом. Після цього помістити верхню половину пляшки вгору дном на нижню половину тари.

Суміш можна залишити в будинку або на поверхні саду чи на вулиці. Мухи чують приманку і летять у пляшку, щоб або відкласти яйця, або погодуватися. Опинившись всередині, вони легко потрапляють у пастку, летячи вниз по шийці пляшки. А ось вибратися не можуть через вузький отвор і мокрі, липкі крила. Тому спосіб працює миттєво.


@ceithgriffith How to get rid of flies outside!#cartricksandtips #isitworhthemoney ♬ original sound - Ceith Griffith

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Психологічний тест: Що вам потрібно для щастя

четвер, 28 березень 2024, 18:07

Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...