Як позбутися неприємного запаху на одязі без прання - несподіваний спосіб

Подібно до оцту, який широко використовують у побуті, горілка є недорогим багатозадачним засобом. Вона так само допомагає ефективно обходитися без хімічних засобів для чищення. Але, на відміну від оцту, набагато швидше випаровується і не залишає запаху. Щобільше, вона сама допомагає у боротьбі з неприємними запахами на одязі, пише Food52.com, передають Патріоти України.

Як позбавитися від неприємного запаху на одязі

Щоб нейтралізувати сильні запахи, такі як сигаретний дим і піт, окропіть одяг чистою горілкою. Зачекайте, поки рідина випарується. Разом із нею має піти й неприємний запах.

Цей трюк також працює для матраців, килимів та будь-яких інших предметів з тканини, які потребують освіження.

Також стверджується, що горілку можна використовувати як розчинник для видалення плям від червоного вина, трави й навіть блювоти з одягу та килимів. Почніть з розпилення горілки на уражену ділянку, залиште на 10 хвилин, а потім промийте холодною водою. Повторюйте, доки плями не зникнуть.

От у чому секрет! Китайська технологія приготування розсипчастого та смачного рису

субота, 11 травень 2024, 21:12

Протягом тисячоліть рис в Азії є традиційною та щоденною стравою. Він є головним гарніром та самостійною стравою. Кожен житель Китаю знає секрети приготування цієї крупи, як зробити її смачною та розсипчастою в домашніх умовах. Читайте про це далі у ст...

Ви будете здивовані! Чи справді коти мають 9 життів і чому останнє дослідження з Британії засмутить власників сфінксів

субота, 11 травень 2024, 17:27

У Великобританії вперше створили "таблиці життя" для котів. За допомогою цих даних можна оцінити тривалість життя різних порід чотирилапих. Для цього команда з Королівського ветеринарного коледжу (RVC) у Лондоні разом із дослідниками з Національного ун...