Як позбутися неприємного запаху в шафі? Просто поставте туди блюдце з цим продуктом

Поява неприємного запаху в шафі є найпоширенішою проблемою, з якою стикалася майже кожна господиня, передають Патріоти України.

Подробиці

Головними причинами появи зайвих «ароматів» вважається відсутність вентиляції в шафі та потрапляння до нього брудного одягу. При цьому далеко не всі власники меблів знають, що проблема вирішується неймовірно просто. Достатньо просто поставити в шафу блюдце з одним популярним продуктом. Зайві запахи миттєво зникнуть.

У чому полягає хитрість

У нижню частину шафи або на полички шафки треба поставити посуд із кавою. Якщо не хочеться використовувати блюдце, можна висипати каву на звичайний паперовий листочок. Кавовий аромат швидко «переб’є» неприємні запахи. У результаті одяг, що знаходиться в шафі, буде довго залишатися свіжим.

Важливий нюанс

Є момент, про який не можна забувати. Так, прибрати неприємний запах у шафі може далеко не будь-який різновид кавового продукту. Використовувати розчинну каву безглуздо. Із цим завданням впорається лише мелена кава.

Психологічний тест: Що вам потрібно для щастя

четвер, 28 березень 2024, 18:07

Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...

Секрет досвідчених господинь! Навіщо додавати соду в горох, а сік лимону в рис

четвер, 28 березень 2024, 17:15

Деякі господині вважають, що готування має приносити задоволення і не займати багато часу. Для ресторанних кухарів найціннішим ресурсом є час. У професійних кулінарів немає можливості витрачати час на рутинні завдання, тому вони вигадали кілька хитрощі...