Як позбутися річкового аромату у коропа - хитрощі, про які не знають господині

Позбутися запаху річкової твані легко. Достатньо перед готуванням промити рибу під проточною водою. Але якщо недосвідчена господиня вирішила посмажити її, то є ще один спосіб, який точно позбавить проблеми. Для цього знадобиться не тільки вода, але ще знадобиться молоко та сіль, передають Патріоти України.

Молоко потрібно змішати у пропорції 2 до 1 з водою, суміш потрібно трохи підсолити. Розчином слід залити почищену рибу. Все це рекомендується залишити на годину в холодильнику. Перед смаженням необхідно ретельно просушити.

Позбавити продукт запаху тину допоможе вино.

Досвідчені кулінари говорять про те, що коропа можна залишити на годину в білому сухому вині або готувати його в ньому.

Якщо в планах запекти рибу, а часу на порятунок від запаху немає, то можна скористатися ще однією простою порадою.

При запіканні можна викласти рибу на цибулю та моркву, а зверху посипати чебрецем. Овочі «витягнуть» із продукту специфічний запах.

Спеції також чудово впораються з подібним завданням. Для цього чорний мелений перець, сіль і розкришене лаврове листя використовується для того, щоб натерти ними рибу.

Після цього продукт потрібно помістити у воду на годину-півтори.

Варто включити в раціон! ТОП-4 продукти, які корисні для вашого серця

субота, 5 жовтень 2024, 19:05

ля підтримки здоров'я серця важливо звертати увагу на декілька аспектів свого повсякденного життя, наприклад на фізичну активність чи управління стресом. Однак, саме збалансована дієта може допомогти знизити ризики серцево-судинних захворювань, оскільк...

Не робіть помилок! Чому картопляне пюре стало сірого кольору та з грудочками

субота, 5 жовтень 2024, 12:13

Зварити картоплю та потовкти її - простий рецепт пюре. Насправді, все дещо складніше. Улюблене пюре може не сподобатися, бо воно стало сірим, з грудочками та навіть сухим. Потрібно виправити помилку, яку багато людей допускають при приготуванні пюре. Н...