Позбутися запаху річкової твані легко. Достатньо перед готуванням промити рибу під проточною водою. Але якщо недосвідчена господиня вирішила посмажити її, то є ще один спосіб, який точно позбавить проблеми. Для цього знадобиться не тільки вода, але ще знадобиться молоко та сіль, передають Патріоти України.
Молоко потрібно змішати у пропорції 2 до 1 з водою, суміш потрібно трохи підсолити. Розчином слід залити почищену рибу. Все це рекомендується залишити на годину в холодильнику. Перед смаженням необхідно ретельно просушити.
Позбавити продукт запаху тину допоможе вино.
Досвідчені кулінари говорять про те, що коропа можна залишити на годину в білому сухому вині або готувати його в ньому.
Якщо в планах запекти рибу, а часу на порятунок від запаху немає, то можна скористатися ще однією простою порадою.
При запіканні можна викласти рибу на цибулю та моркву, а зверху посипати чебрецем. Овочі «витягнуть» із продукту специфічний запах.
Спеції також чудово впораються з подібним завданням. Для цього чорний мелений перець, сіль і розкришене лаврове листя використовується для того, щоб натерти ними рибу.
Після цього продукт потрібно помістити у воду на годину-півтори.
Любов до кота - це не тільки ласощі та увага, а й правильне харчування. Деякі продукти, які здаються нам безпечними, для пухнастих улюбленців можуть бути смертельно небезпечними, передають Патріоти України. Топ-10 продуктів, заборонених для котів:. Пор...
Багато українців все ще обігрівають свої оселі дровами в холодну пору року. Для опалення найчастіше використовують три типи порід дерев: твердолистяні, хвойні та м’яколистяні. Про те, які дрова найдешевші у жовтні 2025 року та чи варто їх купувати, са...