Як позбутися тарганів: Ефективні народні методи, що допоможуть всім

Таргани є переносниками багатьох захворювань, як дизентерія, гастроентерит або навіть менінгіт, але боротьба з ними - вже досить вивчена тема. Існують засоби від звичайної борної кислоти до вже сучасної хімії, але ми розберемо найпростіші і доступні з них, передають Патріоти України.

Борна кислота

Для комах ця речовина є найсильнішим отрутою. Потрапляючи в кишечний тракт таргана, вона вражає його нервову систему. Таргана паралізує, і він гине від задухи. Це засіб популярний тим, що купити його можна в будь-якій аптеці.

Розсипте порошок по "тарганячим шляхах": уздовж плінтусів, біля місць водопою (унітаз, раковина, душ). Він осяде на лапках комахи, а коли тарган почне їх чистити, потрапить в шлунок.

Також приманку з борної кислоти можна зробити більш "привабливою". Для цього змішайте картопляне пюре, яєчний жовток, цукор або борошно з борною кислотою і скачайте з отриманої маси кульки. Розкласти з Необхідно в місцях можливого скупчення комах.

Нашатирний спирт

Завдяки сильному запаху, який не виносять комахи, цей засіб є ефективним. Нашатирний спирт необхідно додати в воду і по можливості помити їй більшу частину квартири або будинку. Після таких процедур краще на кілька годин піти з дому.

Пастка для тарганів

Якщо у вас вдома поки немає навали комах, то цей спосіб буде ідеальним. Для цього потрібно взяти банку з широким горлом, глибоку емальовану або скляну миску. Зсередини змастіть її маслом, жиром або вазеліном, а на дно накришите приманку: печиво, хліб, цукор. Комахи потягнуться на запах смачненького, а після не зможуть вилізти назовні.

Всього дві ночі недосипання змушують нас відчувати себе старшими на роки! Що показали дослідження

середа, 24 квітень 2024, 18:54

Завдяки дослідженням вчені виявили, що всього лише дві ночі недосипання змушують людину почуватися на понад чотири роки старшою, ніж вона є насправді, передають Патріоти України. Відповідно до результатів дослідження, що були опубліковані в журналі Pr...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, як ви реагуєте на виклики долі

середа, 24 квітень 2024, 18:12

Справжня сутність людини розкривається у складних та стресових ситуацій. Іноді ми й самі дивуємося, своїм вчинкам у складні життєві моменти, хтось може проявляти неймовірну сміливість, а хтось може несподівано зрадити, передають Патріоти України. Проп...