Як позбутися від накипу в чайнику в домашніх умовах: ТОП-3 найкращих засоби

Накип на чайнику - поширена проблема, що виникає через низьку якість води та регулярного використання даної побутової техніки, передають Патріоти України.

Як очистити електрочайник від накипу лимонною кислотою - поради

10-15 грам лимонної кислоти потрібно розчинити в холодній воді (1 літр). Після того як кристали розтануть, включіть чайник до повного закипання. Потім почекайте 30 хвилин, і можете зливати воду.

Щоб позбутися від запаху лимонної кислоти і повністю очистити чайник, варто ще кілька разів закип'ятити воду і злити її.

Як очистити електрочайник від накипу содою - рецепт

В даному випадку вам потрібно спочатку закип'ятити чайник і тільки потім додавати соду. На літр води вам знадобиться три чайні ложки соди. Ретельно перемішайте, а потім залиште на 10 хвилин.

Після цього ще раз закип'ятіть воду, а після ретельно промийте чайник. Даний метод дозволить вам очистити від накипу не тільки електрочайник, але і звичайний металевий.

Як очистити чайник оцтом - бабусин метод

Щоб очистити чайник оцтом, вам потрібно 100 мл розчину змішати з літром води. При цьому краще додати краплю миючого засобу для посуду, щоб убити неприємний запах. Ретельно перемішайте все і налийте суміш в чайник.

Потім закип'ятіть цю суміш і залиште чайник до повного охолодження. Також вам знадобляться спонжики, щоб ідеально витерти чайник від накипу. Після завершення цього етапу гарненько промийте чайник під проточною водою. Повторіть цю маніпуляцію 2-3 рази.

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, чого вам не вистачає для щастя

четвер, 18 квітень 2024, 18:12

Кожна людина постійно чогось хоче і прагне нових цілей. Однак не всім вдається зрозуміти, що саме нам потрібно для того, щоб відчути щастя, легкість та гармонію у собі, передають Патріоти України. Психологічний тест у картинці визначить, чого потребує ...

Що підготувала вам доля? Цей тест у картинці визначить ваше майбутнє

четвер, 18 квітень 2024, 17:12

Якщо ви намагалися дізнатися, що на вас чекає у найближче майбутнє, тоді цей тест якраз для вас. Психологічний тест у картинці допоможе знайти відповідь на болючі питання. Можливо, доля приготувала сюрпризи, проте варто знати, чи вони приємні, передают...