Як позбутися від плям на кухонних рушниках без прання - секрет досвідчених господарок

Кухонні рушники - це одні із найбільш забруднених речей на нашій кухні. І часто їм, як і різним ганчіркам та прихваткам, дістаються найважчі плями, передають Патріоти України.

Саме тому кухонні рушники доводиться так часто прати. Але нерідко підступні плями встигають в’їстися у тканину і міцно за неї "вчепитися" ще до прання, і як наслідок не завжди добре відпираються. Проте є спосіб позбутися плям, у тому числі жирних, на кухонних рушниках навіть без прання.

Потрібно змочити забруднену ділянку рушника водою, а потім натерти її господарським милом. Потім кладемо рушник у целофановий пакет і відправляємо на 2-3 хвилини у мікрохвильовку.

Коли цей час мине, обережно дістаємо рушник, щоб не попектися об розігрітий пакет. Рушник дістаємо з пакета і полощемо.

Зверніть увагу, що не всі целофанові пакети можна класти у мікрохвильову піч – вони повинні мати спеціальне маркування, яке дозволяє їх застосовувати у мікрохвильовках. Також не можна застосовувати замість целофанового пакету поліетиленовий – вони різні за складом.

Також потрібно стежити за тим, щоб на рушниках не було металевих елементів, адже метал не можна класти у мікрохвильовку.

Психологічний тест! Оберіть карту - і дізнайтеся, які зміни очікують вас в особистому житті

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:07

Часто романтичні відносини не відрізняються стабільністю. Тому непогано було б знати, які зміни чекають на вас у майбутньому, передають Патріоти України. Щоб не бігати до ворожок і не користуватися сумнівними ритуалами, пропонуємо пройти тест, який ро...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...