Як позбутися запаху риби всього за 1 хвилину - спосіб дивує своєю простотою

Неприємний запах від риби - це проблема, з якою не так просто впоратися. Після чищення свіжої риби та дошка та ніж навіть після миття все одно специфічно пахнуть, передають Патріоти України.

Однак якщо знати маленький лайфхак, то ця проблема дуже просто і легко вирішується. Також ми раніше розповідали як позбутися такого запаху з духовки.

Як зазначає видання prostoway, всього один дуже простий народний засіб, який, до речі, завжди є на кожній кухні, допоможе позбутися рибного запаху за лічені хвилини. І цей засіб – це звичайна харчова сіль.

Як позбутися запаху риби за допомогою солі

Спосіб максимально простий. Все що потрібно зробити, це після завершення чищення, всі поверхні та всі прилади, які ви використовували для обробки риби, потрібно обробити сіллю. Це стосується і ножів, і посуду. Сіль вбере весь неприємний запах, не дозволивши йому поширюватися далі.

Помиляється половина господинь! Чи можна смажити на оливковій олії

вівторок, 16 квітень 2024, 8:08

Оливкова олія має величезну перевагу перед іншими рослинними аналогами. Від соняшникового чи ріпакового вона відрізняється не лише по смаковим якостям, а й по складу, передають Патріоти України. Вважається дієтичним продуктом, виключно корисним і захищ...

Не робіть так! Три помилки зіпсують якість смаженої картоплі

вівторок, 16 квітень 2024, 7:07

Для того щоб порадувати сім’ю чудовою картоплею, варто спочатку навчитися її готувати так, як це роблять у ресторанах. У кухарів гарнір завжди виходить відмінної якості. Спочатку у коренеплоду схоплюється скоринка, яка дозволяє м’якоті вийти апетитною ...