Як прати махрові рушники, щоб вони були наче тільки з магазину - корисний лайфхак

Ваші махрові рушники більше не такі м’які та пухнасті, як були при покупці, а стали жорсткими та неприємними? Причина в їхньому неправильному пранні. Однак не варто засмучуватися, адже далі ми розповімо про дієвий спосіб, який поверне рушникам їхні первісні властивості, передають Патріоти України.

Щоб не бігати по магазинах за новими махровими рушниками після кожного прання, можна використовувати лише один простий лайфхак, який допоможе повернути їм колишній вигляд. Все, що потрібно – це оцет та тенісні м’ячики, пише портал prostoway.

Як повернути махровим рушникам м’якість та пухнастість

  • По-перше, замість прального порошку краще використовувати гель для прання. Це суттєво вплине на якість очищення із паралельним збереженням м’якості.
  • По-друге — запасіться тенісними м’ячиками, і під час прання кладіть кілька штук у пральну машинку. А у відсік для кондиціонера наливайте трохи оцту. Прати бажано за 40 або 60 градусів.

Корисний лайфхак: Як правильно зварити яйця, щоб вони легко чистились

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:13

Відварені яйця не завжди легко чистяться. І це дратує, адже частина білка лишається в шкаралупі. Пропадає цінний продукт, передають Патріоти України. Досвідчені господині навчились з цим боротись, дотримуючись технології приготування. Не обійтись і бе...

А ви це знали? Вчені назвали найкращий режим для прання - не "вбиває" пральну машину, а також дає змогу економити воду.

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:23

Допомогти господиням вирішили вчені Лідського університету у Великій Британії, які провели спеціальний експеримент, пише видання цього навчально-дослідницького закладу, передають Патріоти України. Вчені провели експеримент, під час якого вони прали 12 ...