Як правильно доглядати за смартфоном: ТОП-5 порад, які продовжать життя гаджета

У наш час смартфон є у кожного. Без нього людина не зможе вирішувати безлічі завдань, передають Патріоти України.

Вона намагається акуратно використовувати пристрій, не упускати його, не дряпати. Так, все це допоможе не зламатися телефону швидко. Але тільки таких заходів не буде достатньо, щоб він працював кілька років без всяких проблем.

Життя смартфона можна зробити довгим, якщо не тільки примітивними заходами обходитися. Необхідно знати і використовувати ще кілька хитрощів.

Встановлювати оновлення

Це не займе багато часу, а користь може принести колосальну. Повідомлення про наявність оновлень приходять автоматично, потрібно просто підтвердити згоду на установку.

Після неї з'являться і додаткові функції, і нові можливості. Також будуть виправлені помилки, за рахунок чого життя телефону буде продовжене.

Видалити зайві програми

Вони займають оперативну пам'ять. Заважають пристрою тим самим нормально працювати. Також вони заряд батареї витрачають, змушують частіше заряджати гаджет.

А це навряд чи корисно, оскільки акумулятор розрахований на певну кількість циклів зарядки. Коли їх не залишиться, він просто перестане тримати заряд.

Одягати чохол

Так, гаджет сам по собі може бути красивим, ховати його не захочеться в такому випадку. Але варто пам'ятати, що будь-які падіння для нього будуть мати менше наслідків, якщо він буде в чохлі.

Та й товарний вигляд він буде зберігати довше, що потрібно в тому разі, якщо смартфон в майбутньому планується продати.

Заряджати правильно

Важливо не давати перегріватися пристрою, не залишати його заряджатися там, де на нього потрапляють прямі сонячні промені.

Також не варто залишати на ніч або на довгий час телефон на зарядці. Для батареї це буде шкідливо. Краще заряджати гаджет щоразу до 80%, щоб акумулятор жив довше.

Тримати пристрій в чистоті

Чохол допомагає, але не від усього. Порти і динаміки він не буде прикривати, що зробить ці місця вразливими. Обов'язково потрібно час від часу очищатися їх.

Не зайвим буде і берегти їх від попадання їжі або ще чогось всередину. В такому випадку гнізда і динаміки завжди будуть справні.

Всі ці правила дуже прості, але працюють безвідмовно. У випадку з використання можна не сумніватися в тому, що смартфон буде справним і не зажадає заміни протягом декількох років.

Як правильно вибрати куряче філе: Ось на що звертають увагу досвідчені господині

понеділок, 29 квітень 2024, 19:12

Куряче філе для багатьох господинь є основним м’ясним продуктом, на основі якого вони готують обіди та вечері, передають Патріоти України. Іноді є ризик купити філе неналежної якості. На які важливі деталі варто звернути увагу. Заморожування або охолод...

Секрет досвідчених господинь! Прості правила, які допоможуть всього за 15 хвилин приготувати буряк

понеділок, 29 квітень 2024, 18:12

Здається, що зварити буряк просто - набрати води, помити овоч, поставити на плиту і дочекатись, коли приготується, передають Патріоти України. Три правила варіння буряків. По-перше, якщо хочете зберегти вітаміни та інші корисні речовини, то не варто йо...