Як правильно готувати котлети, щоб вони не розвалювалися: Названо головний секрет

Звісно, запорука смачних котлет - якісний фарш та спеції. Однак це далеко не все. Якщо ви не готуєте котлети на пару, а обсмажуєте їх, половина успіху полягає саме в процесі смаження, передають Патріоти України.

А смажити страву набагато краще, якщо перед цим ви обваляли її в борошні. Так, перш за все, котлети матимуть смачну і хрумку скоринку. А ще так ви будете впевнені і тому, що всі соки залишаться всередині, а сама котлета вийде м’якою.

Крім того, котлета обваляна в борошні довше не підгорятиме, збереже форму. Також під час приготування з меншою вірогідністю буде розляпуватись по сторонах гарячий жир, вимазуючи плиту та робочу поверхню.

Народні прикмети на 8 грудня. На день Анфіси рукодільниці українці зранку нічого не їли, а жінкам категорично заборонялось лаяти своїх чоловіків

понеділок, 8 грудень 2025, 7:08

Християни східного обряду 8 грудня за новим стилем (21 грудня за старим) вшановує пам'ять преподобного Патапія, мучениці Анфіси Римської і апостолів від 70-ти Тихика і Кесарія. За старим стилем в цей день шанували апостола від 70-ти і давньохристиянсь...

Робите це після вечері? Будуть сумні наслідки

понеділок, 8 грудень 2025, 6:12

Лягати після ситної вечері – поширена звичка, яка може серйозно нашкодити вашому здоров’ю. Доктор Міхал Вжосек, клінічний дієтолог, пояснює, чому диван після вечері - не найкраща ідея, і що робити замість цього, щоб покращити травлення, сон та рівень е...