Як правильно готувати котлети, щоб вони не розвалювалися: Названо головний секрет

Звісно, запорука смачних котлет - якісний фарш та спеції. Однак це далеко не все. Якщо ви не готуєте котлети на пару, а обсмажуєте їх, половина успіху полягає саме в процесі смаження, передають Патріоти України.

А смажити страву набагато краще, якщо перед цим ви обваляли її в борошні. Так, перш за все, котлети матимуть смачну і хрумку скоринку. А ще так ви будете впевнені і тому, що всі соки залишаться всередині, а сама котлета вийде м’якою.

Крім того, котлета обваляна в борошні довше не підгорятиме, збереже форму. Також під час приготування з меншою вірогідністю буде розляпуватись по сторонах гарячий жир, вимазуючи плиту та робочу поверхню.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...