Як правильно готувати котлети, щоб вони не розвалювалися: Названо головний секрет

Звісно, запорука смачних котлет - якісний фарш та спеції. Однак це далеко не все. Якщо ви не готуєте котлети на пару, а обсмажуєте їх, половина успіху полягає саме в процесі смаження, передають Патріоти України.

А смажити страву набагато краще, якщо перед цим ви обваляли її в борошні. Так, перш за все, котлети матимуть смачну і хрумку скоринку. А ще так ви будете впевнені і тому, що всі соки залишаться всередині, а сама котлета вийде м’якою.

Крім того, котлета обваляна в борошні довше не підгорятиме, збереже форму. Також під час приготування з меншою вірогідністю буде розляпуватись по сторонах гарячий жир, вимазуючи плиту та робочу поверхню.

Глибокий розряд акумулятора: причини та відновлення

п’ятниця, 9 травень 2025, 17:53

Автомобільний акумулятор — це серце електричної системи авто. Саме він забезпечує живлення всіх електронних компонентів і гарантує запуск двигуна за будь-якої погоди. Проте навіть найнадійніший пристрій не застрахований від виходу з ладу, особливо при ...

Все просто! Як дізнатися, що до вас відчуває людина

п’ятниця, 9 травень 2025, 17:40

На підсвідомому рівні ми завжди хочемо довіряти людям, це, скажімо так, наш природний рефлекс. Та життя від раннього віку вчить атрофувати це бажання і зустрічати людей не з відкритим серцем, а з вдумливою головою, передають Патріоти України з посиланн...