Звісно, запорука смачних котлет - якісний фарш та спеції. Однак це далеко не все. Якщо ви не готуєте котлети на пару, а обсмажуєте їх, половина успіху полягає саме в процесі смаження, передають Патріоти України.
А смажити страву набагато краще, якщо перед цим ви обваляли її в борошні. Так, перш за все, котлети матимуть смачну і хрумку скоринку. А ще так ви будете впевнені і тому, що всі соки залишаться всередині, а сама котлета вийде м’якою.
Крім того, котлета обваляна в борошні довше не підгорятиме, збереже форму. Також під час приготування з меншою вірогідністю буде розляпуватись по сторонах гарячий жир, вимазуючи плиту та робочу поверхню.
Посивіння – природний процес, пов'язаний зі старінням, генетикою, умовами навколишнього середовища. Також на нього впливають вітаміни q мікроелементи – їхня нестача може прискорити посивіння і навіть призвести до передчасної втрати пігменту, передають ...
Їсти огірки щодня — загалом корисно, але є кілька нюансів, про які варто знати, передають Патріоти України. Якщо немає індивідуальної непереносимості або медичних протипоказань, огірки можна їсти щодня — це корисний і освіжаючий продукт, який підтримує...