Плов є дуже ситною та смачною стравою східної кухні, основу якої складає варений рис. Відмінною властивістю плову є його розсипчастість, що досягається дотриманням технології приготування рису та додаванням до плову тваринного або рослинного жиру, що перешкоджає злипанню крупинок, передають Патріоти України.
Кулінарка Яна поділилася в Instagram рецептом смачного, розсипчастого плову з м'ясом, який не буде як каша.
Інгредієнти:
Зі спецій:
Спосіб приготування:
1. Поріжте цибулю та моркву, обсмажте до золотистості.
2. Додайте філе, обсмажте та додайте спеції.
3. Всипте рис та сухофрукти. Влийте воду та готуйте під кришкою.
4. Готуйте плов під кришкою, доки вода не випарується.
5. Подавайте страву гарячою!
В Центрі громадського здоров’я України з посиланням на світові наукові дослідження пояснюють: чим менше алкоголю вживає людина, тим менше ризик розвитку у неї раку. Читайте в матеріалі ТСН.ua, чому алкогольні напої можуть стати причиною раку і кому вза...
Скажіть чесно, що ви уявляєте, коли чуєте слова «ручна робота»? Мабуть, щось вінтажне, затишне, зроблене з душею. І якщо це так, ви на правильному шляху. Бо вироби ручної роботи – це не просто речі, це історії, вписані у кожну деталь. А коли вони ще й ...