
Плов є дуже ситною та смачною стравою східної кухні, основу якої складає варений рис. Відмінною властивістю плову є його розсипчастість, що досягається дотриманням технології приготування рису та додаванням до плову тваринного або рослинного жиру, що перешкоджає злипанню крупинок, передають Патріоти України.
Кулінарка Яна поділилася в Instagram рецептом смачного, розсипчастого плову з м'ясом, який не буде як каша.
Інгредієнти:
Зі спецій:
Спосіб приготування:
1. Поріжте цибулю та моркву, обсмажте до золотистості.
2. Додайте філе, обсмажте та додайте спеції.
3. Всипте рис та сухофрукти. Влийте воду та готуйте під кришкою.
4. Готуйте плов під кришкою, доки вода не випарується.
5. Подавайте страву гарячою!
Різдвяна ялинка - серце святкового настрою в будь-якому домі. Але купівля живого дерева - це не завжди проста справа. Щоб ялинка довго радувала і не втрачала хвою, слід звернути увагу на кілька важливих деталей, передають Патріоти України. Популярні ял...
У світі, де все змінюється дуже швидко, багатьох турбує питання: як залишатися щасливим? Ми не можемо контролювати хаос навколо, але можемо впливати на власне благополуччя. Ось п’ять простих способів, які допоможуть відновити внутрішню рівновагу навіть...