Плов є дуже ситною та смачною стравою східної кухні, основу якої складає варений рис. Відмінною властивістю плову є його розсипчастість, що досягається дотриманням технології приготування рису та додаванням до плову тваринного або рослинного жиру, що перешкоджає злипанню крупинок, передають Патріоти України.
Кулінарка Яна поділилася в Instagram рецептом смачного, розсипчастого плову з м'ясом, який не буде як каша.
Інгредієнти:
Зі спецій:
Спосіб приготування:
1. Поріжте цибулю та моркву, обсмажте до золотистості.
2. Додайте філе, обсмажте та додайте спеції.
3. Всипте рис та сухофрукти. Влийте воду та готуйте під кришкою.
4. Готуйте плов під кришкою, доки вода не випарується.
5. Подавайте страву гарячою!
Православне свято 23 листопада за новим календарем (6 грудня за старим) - день пам'яті святителя Амфілохія. Також сьогодні поминають усіх, в Україні голодом заморенних. За юліанським календарем - день пам'яті апостолів від 70-ти - Іродіона, Ераста, Олі...
Правильне харчування допомагає зміцнити здоров’я серцево-судинної системи, судин та запобігти хворобам. Нутриціолог назвала корисні продукти, які мають бути у раціоні,. РБК-Україна (проект Styler) повідомляє про 20 продуктів харчування, які допомагають...