Як правильно лікувати похмілля і чого категорично робити не можна

Чарівної таблетки від всіх симптомів просто не існує.

Симптоми похмілля важко сплутати з чимось іншим, і вони завжди з'являються в тому випадку, якщо людина не розрахувала дозу алкоголю. Медики розповіли, що від стану похмілля неможливо позбутися за кілька хвилин, і чарівної таблетки від всіх симптомів просто не існує, повідомляють Патріоти України з посиланням на ЗМІ.

За допомогою різних хитрощів можна лише пом'якшити наслідки бурхливих пиятик. Однак насправді більшість людей роблять величезну помилку і лише посилюють твій стан. Фахівці розповіли, що категорично не можна робити в стані похмілля.

Не вживати в якості ліків алкоголь

В першу чергу, вони не рекомендують вживати алкоголь. Справа в тому, що в ранкові години етанол в крові переробляється дуже швидко, через що стан тільки погіршується в тому випадку, якщо ви не зловживайте спиртним і вважаєте за краще випивати тільки в свята.

Не приймати сорбенти

Також медики не рекомендують приймати різні сорбенти. Шкідливі речовини вже потрапили в кров, і організм отримав порцію шкоди. Замість того, щоб приймати абсорбенти, потрібно добре очистити кишечник.

Не приймати парацетамол

Також не рекомендується приймати парацетамол. У поєднанні зі спиртом він фактично руйнує печінку.

Не відвідувати лазню, не пити каву і чай

А ще медики категорично проти відвідання лазні в стані похмілля, а також вживання міцного чаю або кави, оскільки всі ці процедури викликають зневоднення.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...