Як правильно розігрівати їжу в мікрохвильовій печі - більшість людей допускають цю помилку

Як з'ясувалося, розігрів їжі в мікрохвильовій печі - не такий простий процес, як багато хто вважав. Є декілька невеликих хитрощів, які допоможуть зробити це правильно, домігшись рівномірного прогрівання їжі, а також додавши їй соковитості, передають Патріоти України

Лайфхак із TikTok, в якому дівчина демонструє, як правильно розігрівати їжу в мікрохвильовій печі, і пояснює, чому це потрібно робити саме так, відразу став вірусним.

За короткий проміжок часу це відео зібрало понад 7 мільйонів переглядів та продовжує їх збирати. А всього-то в ролику, який триває кілька десятків секунд, дівчина розповідає, як правильно розмістити посуд із їжею у мікрохвильовій печі.

Багато людей скаржаться, що при розігріванні їжі в мікрохвильовій печі у них добре прогрівається лише верхній шар їжі, а те, що всередині, залишається холодним. Як з'ясувалося, люди просто неправильно ставлять у піч тарілку з їжею. Більшість намагається розташувати її на підносі, що обертається, строго по центру.

Насправді її потрібно зміщувати ближче до периферії підносу, щоби при обертанні страва переміщалася по всій мікрохвильовій печі, а не оберталась просто навколо своєї осі. Тоді вона прогріватиметься рівномірно.

Ще один секрет пов'язаний із використанням води. Під час розігріву дівчина порадила ставити в мікрохвильову піч невелику ємність із водою. Вода випаровуватиметься і зволожуватиме їжу, роблячи її соковитішою та м'якшою.

Ви могли це не знати! ТОП- 8 речей, які глушать ваш сигнал Wi-Fi вдома

понеділок, 24 листопад 2025, 16:44

Домашній Wi-Fi може підводити навіть тоді, коли тариф у провайдера швидкий і стабільний. Часто проблема не в налаштуваннях роутера, а в предметах та матеріалах навколо нього, які глушать або спотворюють сигнал. Про це пише SlashGear, передають Патріоти...

А ви це знали? Чому насіння соняшнику зеленіє після випічки - пояснюють експерти

понеділок, 24 листопад 2025, 16:17

Насіння соняшнику - популярний і корисний інгредієнт для салатів, випічки та перекусів. Іноді воно зеленіє після термічної обробки, що викликає занепокоєння у господинь. Але чи означає це, що хліб або насіння зіпсовані, передають Патріоти України. Зеле...