
Заморожені креветки можна вважати свіжими. Звичайно, вони не щойно виловлені з моря, але це краще, ніж мариновані чи відразу відварені. Заморожені креветки потрібно правильно розморозити. В цьому випадку вони будуть зберігати свої корисні властивості.
Морепродукти не треба розморожувати в мікрохвильовці. Не варто й просто закидати в гарячу воду. Є алгоритм, якого варто дотримуватися.
Заморожені креветки покладіть в холодильник. Нехай там почнуть розморожуватися. Наприклад, за ніч вони відтануть та їх можна буде готувати.
Можна розморожувати при кімнатній температурі. Це навіть швидше, ніж в холодильнику. Недоліків в такому способі немає.
Якщо потрібно прискоритися, але зберегти смак та аромат. В герметичному пакеті покладіть креветки в миску з холодною водою. Кілька годин та можна буде готувати.
Психологічні тести, навіть ті, що здаються легковажними, є корисним інструментом для самопізнання. Вони можуть слугувати відправною точкою для глибокої саморефлексії, дозволяючи нам краще зрозуміти власні внутрішні процеси та реакції. Пройдіть цікавий ...
Переможниця «Битви екстрасенсів» Жанна Шулакова розповіла, як зустріти Новий рік правильно з погляду езотерики. Головна ідея - завершити всі справи та прибирання до магічного Нового року - Йоля (зимове сонцестояння), яке у 2025 році припадає на 21 груд...