
Заморожені креветки можна вважати свіжими. Звичайно, вони не щойно виловлені з моря, але це краще, ніж мариновані чи відразу відварені. Заморожені креветки потрібно правильно розморозити. В цьому випадку вони будуть зберігати свої корисні властивості.
Морепродукти не треба розморожувати в мікрохвильовці. Не варто й просто закидати в гарячу воду. Є алгоритм, якого варто дотримуватися.
Заморожені креветки покладіть в холодильник. Нехай там почнуть розморожуватися. Наприклад, за ніч вони відтануть та їх можна буде готувати.
Можна розморожувати при кімнатній температурі. Це навіть швидше, ніж в холодильнику. Недоліків в такому способі немає.
Якщо потрібно прискоритися, але зберегти смак та аромат. В герметичному пакеті покладіть креветки в миску з холодною водою. Кілька годин та можна буде готувати.
Згідно з результатами нового дослідження, близькість із партнером може сприяти швидшому загоєнню ран. А ще подібного ефекту можна досягти, просто обмінюючись компліментами зі своєю другою половинкою. Дослідження опубліковано в журналі JAMA Psychiatry, ...
Восени й узимку в домівках часто підвищується вологість: запотівають вікна, з’являється затхлий запах і темні сліди на стінах. Усе це свідчить про проблеми з вентиляцією та ризик розвитку цвілі, передають Патріоти України. Темні сірі, чорні або зеленув...