Як правильно розморозити креветки, щоб вони не втратили смак

Заморожені креветки можна вважати свіжими. Звичайно, вони не щойно виловлені з моря, але це краще, ніж мариновані чи відразу відварені. Заморожені креветки потрібно правильно розморозити. В цьому випадку вони будуть зберігати свої корисні властивості.

Подробиці

Морепродукти не треба розморожувати в мікрохвильовці. Не варто й просто закидати в гарячу воду. Є алгоритм, якого варто дотримуватися.

Заморожені креветки покладіть в холодильник. Нехай там почнуть розморожуватися. Наприклад, за ніч вони відтануть та їх можна буде готувати.

Можна розморожувати при кімнатній температурі. Це навіть швидше, ніж в холодильнику. Недоліків в такому способі немає.

Якщо потрібно прискоритися, але зберегти смак та аромат. В герметичному пакеті покладіть креветки в миску з холодною водою. Кілька годин та можна буде готувати.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...