Заморожені креветки можна вважати свіжими. Звичайно, вони не щойно виловлені з моря, але це краще, ніж мариновані чи відразу відварені. Заморожені креветки потрібно правильно розморозити. В цьому випадку вони будуть зберігати свої корисні властивості.
Морепродукти не треба розморожувати в мікрохвильовці. Не варто й просто закидати в гарячу воду. Є алгоритм, якого варто дотримуватися.
Заморожені креветки покладіть в холодильник. Нехай там почнуть розморожуватися. Наприклад, за ніч вони відтануть та їх можна буде готувати.
Можна розморожувати при кімнатній температурі. Це навіть швидше, ніж в холодильнику. Недоліків в такому способі немає.
Якщо потрібно прискоритися, але зберегти смак та аромат. В герметичному пакеті покладіть креветки в миску з холодною водою. Кілька годин та можна буде готувати.
Закладеність у вухах може виникнути через велику кількість сірки, інфекції або різного роду хвороб, передають Патріоти України. Деякі чинники можна усунути в домашніх умовах, йдеться у Medical News Today. Розповідаємо про причини, через які в людини мо...
Хоча зазвичай ми використовуємо пластикові контейнери для зберігання продуктів через їхню зручність, доступність і довговічність, не всі продукти підходять для такої тари. передають Патріоти України. Зокрема цитрусові, помідори, мариновані овочі та стр...