
Заморожені креветки можна вважати свіжими. Звичайно, вони не щойно виловлені з моря, але це краще, ніж мариновані чи відразу відварені. Заморожені креветки потрібно правильно розморозити. В цьому випадку вони будуть зберігати свої корисні властивості.
Морепродукти не треба розморожувати в мікрохвильовці. Не варто й просто закидати в гарячу воду. Є алгоритм, якого варто дотримуватися.
Заморожені креветки покладіть в холодильник. Нехай там почнуть розморожуватися. Наприклад, за ніч вони відтануть та їх можна буде готувати.
Можна розморожувати при кімнатній температурі. Це навіть швидше, ніж в холодильнику. Недоліків в такому способі немає.
Якщо потрібно прискоритися, але зберегти смак та аромат. В герметичному пакеті покладіть креветки в миску з холодною водою. Кілька годин та можна буде готувати.
Оптичні ілюзії – це зображення, які мозок може трактувати по-різному. Подібні візуальні тести використовують у популярній психології для аналізу підсвідомих реакцій. Вони не є науковою діагностикою, проте допомагають краще зрозуміти себе. Дивіться зобр...
Поколювання в ногах, ніби повзають крихітні мурахи, зазвичай не є небезпечним і з’являється через тимчасовий тиск на нерв. Але якщо симптоми виникають часто, тривають довше кількох хвилин або супроводжуються слабкістю м’язів - це привід звернутися до л...