Як правильно смажити картоплю, щоб вона не прилипала, не горіла і не була сирою всередині - ділимося лайфхаками

Смажену картоплю вміють готувати всі. Але дуже часто під час приготування вона виходить сирою усередині та горілою зовні. Щоб так не відбувалося, її потрібно попередньо замочити в холодній воді і смажити спочатку на максимальному, а потім на мінімальному вогні під кришкою, передають Патріоти України.

Кулінарка Юлія поділилася в Instagram рецептом смаженої картоплі, яка не горітиме, але при цьому буде хрусткою та смачною.

Порада: нарізану картоплю покладіть у холодну воду, додайте лід. А під час смаження картоплю не потрібно перемішувати часто і готувати страву потрібно під кришкою!

Інгредієнти:

  • картопля – 1-1,1 кг (почищена)
  • сіль – 1,5 ч. л.
  • олія – 70-80 мл
  • спеції: перець, картопля, улюблені – за смаком та бажанням

Спосіб приготування:

1. Почищену та помиту картоплю поріжте досить грубими скибочками. Посоліть і добре перемішайте.

3. Далі кришку заберіть, зробіть максимальний вогонь. Коли картопля знизу добре зарум'яниться, акуратно переверніть (краще це робити лопаткою для перевертання млинців). Після цього ще потрібно двічі перемішати, стежте, щоб низ рум'янився, але не горів.

4. Наприкінці додайте сіль та перець, а також приправу до картоплі.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...