Смажену картоплю вміють готувати всі. Але дуже часто під час приготування вона виходить сирою усередині та горілою зовні. Щоб так не відбувалося, її потрібно попередньо замочити в холодній воді і смажити спочатку на максимальному, а потім на мінімальному вогні під кришкою, передають Патріоти України.
Кулінарка Юлія поділилася в Instagram рецептом смаженої картоплі, яка не горітиме, але при цьому буде хрусткою та смачною.
Порада: нарізану картоплю покладіть у холодну воду, додайте лід. А під час смаження картоплю не потрібно перемішувати часто і готувати страву потрібно під кришкою!
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Почищену та помиту картоплю поріжте досить грубими скибочками. Посоліть і добре перемішайте.
3. Далі кришку заберіть, зробіть максимальний вогонь. Коли картопля знизу добре зарум'яниться, акуратно переверніть (краще це робити лопаткою для перевертання млинців). Після цього ще потрібно двічі перемішати, стежте, щоб низ рум'янився, але не горів.
4. Наприкінці додайте сіль та перець, а також приправу до картоплі.
Православна церква України 23 січня за новим стилем вшановує єпископа Климента Анкірського і мучеників Агафангела, Самана і Павлина Милостивого. За старим стилем 23 січня вшановували пам'ять богослова Григорія, єпископа Ніського. . У це свято селяни ...
Пластикові контейнери для їжі є невід'ємною частиною сучасного побуту. Вони зручні для зберігання продуктів і транспортування готових страв. Проте вже після першого використання виникає проблема: залишки їжі, жир і запах міцно вбираються в пластик. Нав...