Смажену картоплю вміють готувати всі. Але дуже часто під час приготування вона виходить сирою усередині та горілою зовні. Щоб так не відбувалося, її потрібно попередньо замочити в холодній воді і смажити спочатку на максимальному, а потім на мінімальному вогні під кришкою, передають Патріоти України.
Кулінарка Юлія поділилася в Instagram рецептом смаженої картоплі, яка не горітиме, але при цьому буде хрусткою та смачною.
Порада: нарізану картоплю покладіть у холодну воду, додайте лід. А під час смаження картоплю не потрібно перемішувати часто і готувати страву потрібно під кришкою!
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Почищену та помиту картоплю поріжте досить грубими скибочками. Посоліть і добре перемішайте.
3. Далі кришку заберіть, зробіть максимальний вогонь. Коли картопля знизу добре зарум'яниться, акуратно переверніть (краще це робити лопаткою для перевертання млинців). Після цього ще потрібно двічі перемішати, стежте, щоб низ рум'янився, але не горів.
4. Наприкінці додайте сіль та перець, а також приправу до картоплі.
Осінь приносить не лише холод і дощі, а й спад настрою, втому та апатію. Експерти кажуть, що це нормальна реакція організму на зміну сезонів, проте є способи ефективно боротися з осінньою хандрою, передають Патріоти України. 1. Світло і рух Щоденна пр...
Майже на кожному сучасному смартфоні можна помітити крихітний отвір біля роз’єму для зарядки. Багато хто думає, що це місце для виймання SIM-карти - але це зовсім не так. Насправді ця маленька дірочка має дуже важливе призначення, без якого ваш телефон...