Смажену картоплю вміють готувати всі. Але дуже часто під час приготування вона виходить сирою усередині та горілою зовні. Щоб так не відбувалося, її потрібно попередньо замочити в холодній воді і смажити спочатку на максимальному, а потім на мінімальному вогні під кришкою, передають Патріоти України.
Кулінарка Юлія поділилася в Instagram рецептом смаженої картоплі, яка не горітиме, але при цьому буде хрусткою та смачною.
Порада: нарізану картоплю покладіть у холодну воду, додайте лід. А під час смаження картоплю не потрібно перемішувати часто і готувати страву потрібно під кришкою!
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Почищену та помиту картоплю поріжте досить грубими скибочками. Посоліть і добре перемішайте.
3. Далі кришку заберіть, зробіть максимальний вогонь. Коли картопля знизу добре зарум'яниться, акуратно переверніть (краще це робити лопаткою для перевертання млинців). Після цього ще потрібно двічі перемішати, стежте, щоб низ рум'янився, але не горів.
4. Наприкінці додайте сіль та перець, а також приправу до картоплі.
Продажі навушників із шумопоглинанням різко зросли за останні роки, пропонуючи «перевагу» у вигляді блокування всіх небажаних звуків навколо вас, передають Патріоти України. Але минулого тижня експерти попередили, що надмірне використання цих популярни...
Повільне споживання їжі може стати важливим кроком на шляху до зниження ваги. Така звичка допомагає контролювати кількість споживаних калорій, що дозволяє ефективніше скинути до 10 кілограмів. РБК-Україна (проект Styler) також повідомляє про продукти, ...