
Відбивні з курячого філе - одна з найпростіших м'ясних страв, яка завжди виходить вдалою. Але потрібно знати, який кляр найкраще підійде саме для таких відбивних, передають Патріоти України.
Кулінарка Юлія поділилася в Instagram рецептом м'яких курячих відбивних, які виходять із хрусткою скоринкою.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Куряче філе поріжте на шматки, відбийте, дошку покрийте харчовою плівкою, викладіть філе, на нього знову плівку і акуратно відбивайте, посоліть, поперчіть.
2. Відбите філе обваляйте в борошно, потім у збитих яйцях і далі в панірувальні сухарі. І відразу смажте на середньому вогні з двох сторін у олії.
Момент, коли ви стоїте в дверях кухні чи іншої кімнати і думаєте: "Навіщо я сюди прийшов?", знайомий багатьом. Це не ознака втрати пам’яті — просто працює так званий ефект дверного отвору. передають Патріоти України. Що це таке Вчені, зокрема Габріель...
Заміокулькас - справжня гордість серед кімнатних рослин. Його блискуче, насичено-зелене листя прикрашає будь-яку оселю, а догляд за ним настільки простий, що навіть початківці квітникарі з ним справляються. Але є один секрет, який допоможе вашій рослин...