Як правильно смажити відбивні, щоб вони були м'якими всередині і з хрусткою скоринкою - ділимося рецептом

Відбивні з курячого філе - одна з найпростіших м'ясних страв, яка завжди виходить вдалою. Але потрібно знати, який кляр найкраще підійде саме для таких відбивних, передають Патріоти України.

Кулінарка Юлія поділилася в Instagram рецептом м'яких курячих відбивних, які виходять із хрусткою скоринкою.

Інгредієнти:

  • куряче філе – 2 шт.
  • яйця – 3 шт.
  • борошно
  • панірувальні сухарі
  • сіль, перець – за смаком
  • олія для смаження

Спосіб приготування:

1. Куряче філе поріжте на шматки, відбийте, дошку покрийте харчовою плівкою, викладіть філе, на нього знову плівку і акуратно відбивайте, посоліть, поперчіть.

2. Відбите філе обваляйте в борошно, потім у збитих яйцях і далі в панірувальні сухарі. І відразу смажте на середньому вогні з двох сторін у олії.

Не робіть помилок! Названо дрова, які краще не брати для опалення каміна чи печі

п’ятниця, 22 листопад 2024, 23:10

Не всі дрова однаково придатні для використання в різних типах опалювального обладнання, передають Патріоти України. Кожна порода дерева відрізняється характерною щільністю структури, тому не всі дрова однаково придатні для опалення. Які дрова найкраще...

Особливий тест: Виберіть сніжинку, щоб дізнатися, чи здійсняться ваші мрії нового року

п’ятниця, 22 листопад 2024, 19:04

Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...