Як правильно смажити відбивні, щоб вони були м'якими всередині і з хрусткою скоринкою - ділимося рецептом

Відбивні з курячого філе - одна з найпростіших м'ясних страв, яка завжди виходить вдалою. Але потрібно знати, який кляр найкраще підійде саме для таких відбивних, передають Патріоти України.

Кулінарка Юлія поділилася в Instagram рецептом м'яких курячих відбивних, які виходять із хрусткою скоринкою.

Інгредієнти:

  • куряче філе – 2 шт.
  • яйця – 3 шт.
  • борошно
  • панірувальні сухарі
  • сіль, перець – за смаком
  • олія для смаження

Спосіб приготування:

1. Куряче філе поріжте на шматки, відбийте, дошку покрийте харчовою плівкою, викладіть філе, на нього знову плівку і акуратно відбивайте, посоліть, поперчіть.

2. Відбите філе обваляйте в борошно, потім у збитих яйцях і далі в панірувальні сухарі. І відразу смажте на середньому вогні з двох сторін у олії.

​Як перетнути кордон без зайвого стресу: пам’ятка для українців, які планують подорож за кордон у 2025 році

четвер, 15 травень 2025, 16:36

Дізнайтеся, що потрібно мати з собою, які документи оформити та як підготуватися до поїздки без зайвих хвилювань . Подорожі — це не лише про емоції, а й про підготовку. Особливо, коли мова йде про перетин кордону. Навіть якщо ви вже не раз були за кор...

Ford Kuga для родини: комфорт, простір і турбота про безпеку

четвер, 15 травень 2025, 15:20

Коли шукаєш автомобіль для родини, список вимог чималий. Хочеться, щоб усім було зручно. Потрібен простір – і для пасажирів, і для нескінченних дитячих речей, велосипедів чи торбин. А ще дуже важливою є безпека, адже немає нічого ціннішого за життя та ...