Як правильно солити червону рибу - перевірений рецепт із двох інгредієнтів

Червона риба - відмінне джерело білка, а також у ній є необхідний всім вітамін D. Варто зазначити, що навіть у солоному вигляді в червоній рибі містяться йод, залізо, натрій, вітамін Е. А також риба позитивно впливає на стан шкіри, волосся та нігтів, зміцнює захисні сили організму, насичує білком, передають Патріоти України.

Кулінарка Анна поділилася в Instagram рецептом солоної червоної риби, яку можна їсти за 8 годин.

Інгредієнти:

  • риба – 300 г
  • сіль – 1 ст. л.
  • цукор – 1 ч. л.

Спосіб приготування:

1. З риби видаліть кісточки, просушіть її паперовим рушником або серветками.

2. Змішайте сіль із цукром.

3. Легко натріть рибу сумішшю солі з цукром, перекладіть у контейнер/форму філе вниз, закрийте його і поставте в холодильник на 8-12 годин.

Після злийте рідину з контейнера, рибу протріть рушником і можна їсти!

А ви це знали? Чому не можна класти овочі на нижню полицю холодильника

п’ятниця, 7 лютий 2025, 9:55

Більшість людей звикли зберігати овочі та фрукти на нижній полиці холодильника, вважаючи, що там для них ідеальне місце. Але насправді це велика помилка, яка може призвести до швидкого псування продуктів. Холодильник має різні температурні зони, і кожн...

Не пропустіть! Названо "невинний" ранковий симптом раку

п’ятниця, 7 лютий 2025, 9:32

Дуже складно виявити рак. Однак виявляється, є перші ознаки, які можуть допомогти в цьому. Деякі з них проявляються лише зранку, хоча ці симптоми часто ігнорують. Які ознаки раку в організмі — читайте в матеріалі ТСН.ua. В India Times повідомили про пе...