Червона риба - відмінне джерело білка, а також у ній є необхідний всім вітамін D. Варто зазначити, що навіть у солоному вигляді в червоній рибі містяться йод, залізо, натрій, вітамін Е. А також риба позитивно впливає на стан шкіри, волосся та нігтів, зміцнює захисні сили організму, насичує білком, передають Патріоти України.
Кулінарка Анна поділилася в Instagram рецептом солоної червоної риби, яку можна їсти за 8 годин.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. З риби видаліть кісточки, просушіть її паперовим рушником або серветками.
2. Змішайте сіль із цукром.
3. Легко натріть рибу сумішшю солі з цукром, перекладіть у контейнер/форму філе вниз, закрийте його і поставте в холодильник на 8-12 годин.
Після злийте рідину з контейнера, рибу протріть рушником і можна їсти!
Кава для багатьох стала невід’ємною частиною щоденного ритуалу та джерелом енергії зранку. Та іноді ми вдаємося до звички, яка здається дрібницею, але може позбавити напій смаку та навіть користі, передають Патріоти України. Йдеться про споживання зали...
Хурма, солодкий і яскравий фрукт з Азії, давно завоювала популярність серед споживачів, передають Патріоти України. Хурма цінується за високий вміст вітаміну С, калію та клітковини. Ці речовини корисні для організму, проте переїдання може призвести до ...