Червона риба - відмінне джерело білка, а також у ній є необхідний всім вітамін D. Варто зазначити, що навіть у солоному вигляді в червоній рибі містяться йод, залізо, натрій, вітамін Е. А також риба позитивно впливає на стан шкіри, волосся та нігтів, зміцнює захисні сили організму, насичує білком, передають Патріоти України.
Кулінарка Анна поділилася в Instagram рецептом солоної червоної риби, яку можна їсти за 8 годин.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. З риби видаліть кісточки, просушіть її паперовим рушником або серветками.
2. Змішайте сіль із цукром.
3. Легко натріть рибу сумішшю солі з цукром, перекладіть у контейнер/форму філе вниз, закрийте його і поставте в холодильник на 8-12 годин.
Після злийте рідину з контейнера, рибу протріть рушником і можна їсти!
Сучасне життя неможливо уявити без екранів: робота за комп’ютером, смартфони, планшети. Проте годинами дивитися в монітор небезпечно - з’являється сухість, втома й навіть погіршення зору, передають Патріоти України. Оптометрист Брайс Аппельбаум поділив...
У багатьох списках новорічних чи сезонних обіцянок "схуднути" стоїть на першому місці. Але, як наголошують дієтологи, сама втрата ваги не є гарантією здоров’я. Куди важливіше - підтримувати міцне метаболічне здоров’я, яке визначає, наскільки ефективно ...