Як правильно тушкувати м’ясо: ТОП-4 нюанси, про які потрібно пам’ятати

Тушене м’ясо - це смачно. До того ж воно набагато корисніше, ніж смажене.

Але іноді в процесі приготування допускаються помилки, через які страва виходить не такою чудовою, як того хотілося б.

Подробиці

Якщо ви хочете, щоб тушковане м’ясо виходило м’яким і соковитим, дізнайтеся про деякі секрети:

  1. На м’ясі краще не економити: чим дешевший продукт ви оберете, тим жорсткішим вийде результат. Вибирайте якісні шматки, які порадують вас своєю м’якою текстурою.
  2. Дуже важливим етапом є правильний вибір посуду. Найкращим варіантом є чавунний казан з товстим дном. Це забезпечує рівномірне та якісне приготування продукту.
  3. Дехто вважає, що маринувати м’ясо потрібно лише перед смаженням або барбекю. Але і для тушкування це теж є важливим та необхідним етапом. Завдяки маринуванню м’ясо стає набагато соковитішим і м’якшим.
  4. Однак головною проблемою є додавання необхідної кількості рідини. Не бійтеся налити забагато – надлишок бульйону випарується сам. А от якщо влити замало води, то м’ясо залишиться жорстким.

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...