
Варена картопля - це ідеальний гарнір до будь-якої м'ясної страви, яка готується досить швидко. Однак іноді овоч розварюється, внаслідок чого стає занадто м'яким та на тримає форму. Досвідчені кухарі розповіли, чому так відбувається. Виявляється, господині припускаються однієї і тої самої помилки. І справа не у виборі сорту картоплі, а в тривалості варіння, передають Патріоти України.
Хтось може не знати, але картоплю перед варінням потрібно заливати гарячою водою, або кидати овоч одразу у киплячу воду. Недосвідчені кулінари заливають сиру картоплю холодною водою, а потім дивуються, чому вона не виходить ідеальної консистенції, як у мами в дитинстві. Варити картоплю після закипання води потрібно близько 25 хвилин.
Якщо ви хочете зробити картопляне пюре, тоді потрібно класти картоплю спочатку в холодну воду. При варінні з овоча виділяється крохмаль. І чим довше картопля варитиметься, тим краще вона розвариться і з неї вийде однорідне пюре. Для варіння та для смаження використовуються різні сорти картоплі. Для відварювання краще брати білу картоплю, а для смаження більше підходить рожева, у ній більше крохмалю.
Новий 2026 рік уже близько, тому багато хто вже почав прикрашати ялинку та наповнювати дім символами удачі. За давніми традиціями, певні предмети під новорічним деревом здатні привабити процвітання, здоров’я та гармонію, передають Патріоти України. Екс...
Наближається Новий 2026 рік, і багато дівчат уже активно обирають дизайн святкового манікюру. Проте астрологи радять не поспішати з вибором: за їхніми словами, саме колір нігтів на перетині двох років може вплинути на те, що принесе вам наступний рік -...