Відварене куряче філе часто стає окрасою ніжних супів та вишуканих салатів, передають Патріоти України.
Однак багато хто відзначає, що інколи філе має занадто жорстку, практично “гумову” текстуру, через що насолодитися стравою буде дуже проблематично.
Тому варто знати про тонкощі приготування цього корисного продукту. У чому вони полягають?
Насамперед варто помити куряче філе і розрізати його на кілька порційних шматків середнього розміру. Також не забудьте зняти наявну плівку та різні прожилки. Це скоротить час варіння та дозволить зберегти смакові якості.
У каструлю влийте достатню кількість води, посоліть та дочекайтеся кипіння.
Після цього можна відправляти порційні шматки філе. Також для аромату можна додати улюблені спеції, цибулину та моркву, корінь селери чи пастернаку. Вийде смачним не лише м’ясо, а й бульйон, який можна використати в подальшому.
Як тільки вода закипить, відварюйте м’ясо на середньому вогні.
Також не забувайте про важливість зняття піни.
Щоб курка була готова до вживання, досить варити близько півгодини.
Довго варити філе не варто, тому що воно може вийти занадто жорстким та сухим.
Якщо дотримуватись цих простих правил, то відварене куряче м’ясо вийде смачним та ніжним і покращить смак будь-якої страви.
Прання постільної білизни і рушників є невід’ємною частиною підтримки чистоти та гігієни у домі. Важливо не лише регулярно проводити цей процес, але й правильно обирати температуру прання, адже саме вона впливає на якість очищення, знищення бактерій, п...
Куряча грудка - популярний вибір для здорових та швидких страв. Але часто після приготування вона виходить сухою, жорсткою та несмачною. Проте один простий трюк може змінити все - і ваша курятина буквально танутиме в роті, Патріоти України. Навіть при...