Відварене куряче філе часто стає окрасою ніжних супів та вишуканих салатів, передають Патріоти України.
Однак багато хто відзначає, що інколи філе має занадто жорстку, практично “гумову” текстуру, через що насолодитися стравою буде дуже проблематично.
Тому варто знати про тонкощі приготування цього корисного продукту. У чому вони полягають?
Насамперед варто помити куряче філе і розрізати його на кілька порційних шматків середнього розміру. Також не забудьте зняти наявну плівку та різні прожилки. Це скоротить час варіння та дозволить зберегти смакові якості.
У каструлю влийте достатню кількість води, посоліть та дочекайтеся кипіння.
Після цього можна відправляти порційні шматки філе. Також для аромату можна додати улюблені спеції, цибулину та моркву, корінь селери чи пастернаку. Вийде смачним не лише м’ясо, а й бульйон, який можна використати в подальшому.
Як тільки вода закипить, відварюйте м’ясо на середньому вогні.
Також не забувайте про важливість зняття піни.
Щоб курка була готова до вживання, досить варити близько півгодини.
Довго варити філе не варто, тому що воно може вийти занадто жорстким та сухим.
Якщо дотримуватись цих простих правил, то відварене куряче м’ясо вийде смачним та ніжним і покращить смак будь-якої страви.
24 квітня за новим стилем (7 травня за старим) - вшановують пам'ять мученика Сави Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що пок...
Прикрасьте свій внутрішній дворик рослинами, які залишаються зеленими, яскравими та квітучими, не вимагаючи ретельного догляду чи постійного поливу, передають Патріоти України. На щастя, деякі рослини не тільки красиві, але й практично незнищенні, за с...