
Мало просто так взяти і всипати пельмені в киплячу воду, щоб страва вийшла смачною і ситною, передають Патріоти України.
Прийнято під час готування додавати лавровий лист, сіль та інші улюблені спеції, щоб смак та аромат були більш насиченими. Однак, цього мало. Досвідчені господарі добре знають секрет смачних пельменів.
Як зазначають кулінари, дуже важливо у певний момент підлити в каструлю кухоль холодної води.
Навіщо і коли потрібно вливати склянку води під час приготування пельменів?
Така проста процедура зробить м’ясне блюдо запашнішим, а тісто м’яким.
Варити доведеться пельмені трохи довше, але в результаті вийде страва набагато смачніша.
Влити склянку води потрібно тоді, коли пельмені спливуть.
Важливо дотримуватися пропорцій. Варто пам’ятати, що продукт має вільно плавати у воді.
Потрібна кількість становить 500 г пельменів на півтора літра води. Якщо хочеться зробити бульйон більш насиченим, води варто брати менше.
Молоко - джерело кальцію та білка, але підходить не всім. Через індивідуальні особливості травлення та стан здоров’я деякі категорії людей повинні обмежити або уникати його вживання, передають Патріоти України.
Яблука вважають одним із найкорисніших фруктів: вони містять багато клітковини, вітамінів і антиоксидантів. Але навіть такий, здавалося б, безпечний продукт має протипоказання. Лікарі наголошують - у деяких випадках яблука можуть не лише не допомогти, ...