Як правильно відбивати м’ясо, щоб воно було соковитим - секрети, які ви хотіли знати

Для неперевершеного сімейного обіду або для частування друзів ніжні відбивні завжди будуть актуальними. Соковите та ароматне м’ясо під хрумкою ніжною скоринкою завжди так пахне, що перед цією стравою навряд чи хтось може встояти, передають Патріоти України.

Звісно, відбиття м’яса – чи не найголовніший етап приготування страви. Зробити це потрібно для того, щоб готова страва відрізнялася м’якістю, ніжністю та соковитістю. Але в цьому процесі існують певні хитрощі, якими ми поділимося разом з Рixelinform.

Чи можна відбивати м’ясо на дерев’яній дошці

Ні, не можна. Справа в тому, що дерево — матеріал, що добре вбирає вологу, в тому числі і м’ясний сік. Відбиття м’яса на дерев’яній дошці з високою ймовірністю може призвести до того, що продукт стане сухим. Після термічної обробки м’яса кулінар отримає не ніжну, а тверду страву.

Як правильно відбивати м’ясо

Перед тим, як почати обробляти шматочки м’яса відбивним молотком, кухонну дошку потрібно обдати водою. Матеріал вбере вологу, завдяки чому не "забиратиме" м’ясний сік.

Є ще й інший простий трюк – просто покладіть на поверхню харчову плівку та відбийте у такий спосіб м’ясо. У цьому випадку воно також збереже соковитість.

Справжній порятунок! Як захиститися від укусів комарів - прості методи

неділя, 8 червень 2025, 11:30

Ось кілька простих і водночас ефективних способів захиститися від укусів комарів в домашніх та природних умовах, передають Патріоти України.

Надокучлива проблема: Як легко позбутися від мух у будинку

неділя, 8 червень 2025, 10:30

Позбутися мух у будинку можна швидко та ефективно, якщо поєднати профілактику, пастки та природні відлякувачі. Ось перевірені способи, передають Патріоти України. Мух приваблюють запахи:. Пастка з медом або варенням:. Пастка з оцтом і миючим засобом:...