Для неперевершеного сімейного обіду або для частування друзів ніжні відбивні завжди будуть актуальними. Соковите та ароматне м’ясо під хрумкою ніжною скоринкою завжди так пахне, що перед цією стравою навряд чи хтось може встояти, передають Патріоти України.
Ні, не можна. Справа в тому, що дерево — матеріал, що добре вбирає вологу, в тому числі і м’ясний сік. Відбиття м’яса на дерев’яній дошці з високою ймовірністю може призвести до того, що продукт стане сухим. Після термічної обробки м’яса кулінар отримає не ніжну, а тверду страву.
Перед тим, як почати обробляти шматочки м’яса відбивним молотком, кухонну дошку потрібно обдати водою. Матеріал вбере вологу, завдяки чому не "забиратиме" м’ясний сік.
Є ще й інший простий трюк – просто покладіть на поверхню харчову плівку та відбийте у такий спосіб м’ясо. У цьому випадку воно також збереже соковитість.
Учені попереджають: популярна помилка в харчуванні може запустити ланцюжок довгострокових змін в організмі, які ускладнюють контроль за вагою. Навіть після того, як шкідливі звички усунуто, наслідки продовжують непомітно підривати здатність підтримуват...
Якщо ви думали, що кава може бути дорогою, то вам точно варто ознайомитись з кавою Black Ivory. Вартість цього напою побила всі рекорди, обігнавши навіть відому каву Kopi Luwak з Індонезії. Що стоїть за такою високою ціною і чому цей сорт є справжнім д...