Як правильно вибрати куряче філе: Ось на що звертають увагу досвідчені господині

Куряче м'ясо - невіддільна частина раціону багатьох людей по всьому світу. Цей продукт із задоволенням їдять як дорослі, так і діти, тому його можна знайти практично на кожному столі, передають Патріоти України.

До того ж, на відміну від рідкісних і дорогих видів м'яса, це продається в будь-якому магазині. Однак поспішати на касу з першою упаковкою, що потрапила під руку, не варто, інформує Ukr.Media.

При виборі м'яса птиці, як і у випадку з будь-якими продуктами, що швидко псуються, слід зберігати пильність. Якщо куплена в супермаркеті курка виявиться несвіжою, страва з нею може не тільки не принести користі, а й нашкодити. Тому перед покупкою цього товару в магазині слід звертати увагу на кілька нюансів.

Досвідчені господарки розповіли, які хитрощі допоможуть уникнути невдалого придбання. Насамперед, необхідно ретельно розглянути упаковку товару. Вона має бути цілою, а також містити вказівки термінів придатності та умов зберігання.

Крім того, звертайте увагу на запах та колір м'яса. Якщо замість рожевого воно має яскравий рожевий або темний відтінок, то від покупки слід відмовитися. Також не варто купувати продукт, який має різкий аромат. Це може бути недоброю ознакою та свідчити про початок гниття.

Багато господарок рекомендують не купувати в магазинах і вже замариноване м'ясо. Вважається, що за допомогою ароматних спецій і соусів недобросовісні продавці можуть приховувати термін придатності продукту.

А ви це знали? Навіщо досвідчені кулінари обдають окропом картоплю перед смаженням

понеділок, 15 квітень 2024, 15:08

Ми звикли до того, що картоплю вимочують перед смаженням у холодній воді. На цей процес можна виділяти цілу годину, передають Патріоти України. При такому підході можна позбутися крохмалю, що робить картоплю легшою і апетитною. Деякі господині люблять ...

Секрет досвідчених господинь! Як розм’якшити затверділий сир

понеділок, 15 квітень 2024, 14:07

При тривалому зберіганні будь-який твердий сир почне покриватися кіркою, яку потрібно зрізати. Якщо ж неправильно зберігати продукт (наприклад, без плівки), він затвердіє і пожовтіє значно раніше, передають Патріоти України. Втім, перетворення на «камі...