
Куряче філе для багатьох господинь є основним м’ясним продуктом, на основі якого вони готують обіди та вечері, передають Патріоти України.
Іноді є ризик купити філе неналежної якості.
На які важливі деталі варто звернути увагу
Заморожування або охолоджений продукт
Досвідчені господині завжди знають про те, що охолоджене філе купити набагато безпечніше. При заморожуванні неможливо оцінити якість.
До того ж деякі недобросовісні продавці розморожують і заморожують м`ясо кілька разів, хоча це заборонено.
Звертайте увагу на колір
Філе гідної якості має бути приємного кольору в рожевих відтінках. Несвіже м’ясо виглядає бляклим. Ще небезпечнішим може бути яскраво-рожеве філе: за наївністю ми думаємо, що продукт неймовірно свіжий, однак у більшості випадків продавець просто попрацював із харчовим барвником.
Запахи
Не варто соромитися нюхати філе. Зіпсований продукт легко обчислити відразу по характерному “аромату” розкладання. Їсти таке м’ясо небезпечно для здоров’я.
Параметри
Багато хто за незнанням намагається вибрати шматки великого розміру, адже з ними набагато простіше працювати. Однак це вельми тривожний сигнал.
Занадто велике філе говорить про те, що курка за життя вживала спеціальні гормони для швидкого зростання.
Відмовтеся від маринованої продукції
Багато хто не може встояти перед спокусою купівлі маринованого м’яса, адже його смак може бути ніжним. Проте варто розуміти, що прянощі – це найпростіший спосіб продажу зіпсованого м’яса.
У спецій яскравий аромат, який приховає неприємний запах несвіжого м’яса.
За даними канадських науковців, люди з високим IQ частіше відчувають роздратування і злість. Причина криється не в характері, а в особливостях мозку, передають Патріоти України. Високий інтелект пов’язаний із низькою терпимістю до хаосу, брехні та безг...
Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....