Заморожування м’яса - ефективний спосіб продовжити його свіжість, але навіть у морозильній камері час має вирішальне значення. Дізнайтеся, як довго можна зберігати різні види м’яса, щоб зберегти смак, поживну цінність та якість, передають Патріоти України.
Багато сімей зберігають м’ясо набагато довше, не помічаючи «морозного опіку» — білого нальоту на поверхні, який псує смак і текстуру, хоча безпечний для здоров’я.
Регулярна перевірка морозильної камери та дотримання правил зберігання допоможуть зменшити харчові відходи, зберегти сімейний бюджет і підтримати екологію.
Вчені з’ясували, що ранній вихід на пенсію може значно подовжити життя. За результатами нового дослідження, люди, які завершують трудову діяльність у 50 років, живуть у середньому ще майже 40 років. Натомість ті, хто продовжує працювати до 65, отримуют...
Щоб позбутися зайвих кілограмів, не обов’язково голодувати. Дієтологи наголошують: головне — правильно обирати продукти, які активізують обмін речовин і допомагають тілу спалювати жири природним шляхом, передають Патріоти України. Яйця. Найкраще джерел...