Як правильно запекти великий шматок м’яса - технологія ідеальної страви

Великому шматку м’яса всі раді. Потрібно вміти його правильно підготувати та запекти, щоб воно було з апетитною скоринкою та смачне всередині. Важко заперечувати, що сире та тверде м’ясо не буде вважатися вдалою стравою. Потрібно дотримуватися технології приготування.

Подробиці

Почніть з вибору правильного м’яса. Це може бути яловича шинка або свиняча шия. Потрібно замаринувати після розморожування, якщо це не свіже з магазину.

Навіть якщо у вас кількагодинне маринування, не відправляйте відразу в духовку. Спочатку треба обсмажити на сковороді з усіх сторін, щоб була апетитна скоринка. Також ця процедура допоможе затримати соки в м’ясі, щоб вони не витікали. В результаті воно буде соковитим.

Розігрійте духовку до 170 градусів. При такій температурі треба запікати. Якщо ви переживаєте, що воно почне горіти, прикрийте фольгою. Потім зніміть, щоб утворилася скоринка. 20 хвилин для цього буде достатньо. Смачного!

Може статися пожежа! Названо пристрої, які не можна включати в подовжувач

неділя, 24 листопад 2024, 11:50

Подовжувачі стали невід'ємною частиною нашого життя. Вони необхідні для того, щоб одночасно керувати кількома пристроями. Однак, виявляється, не всі пристрої можна до них підключати. Читайте більше про це в матеріалі ТСН.ua. Про це пише видання SantePl...

Смачно й корисно! Що краще додати до чаю замість цукру

неділя, 24 листопад 2024, 10:15

Раптом усвідомили, що вживаєте дуже багато цукру? І тут першою жертвою стає саме чай. Рішення прибрати цукор з улюбленої чашки чаю здається оптимальним варіантом, але часто в таких випадках чай перестає приносити задоволення, яке було раніше. Не варто ...