Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальніше.
Пишний та повітряний — такий омлет викликає апетит. Якщо ваш плаский, потрібно шукати помилки в технології приготування.
Щоб омлет вийшов апетитним та гарним, потрібно яйця розділити на білки та жовтки. Окремо збити дві частини, а потім обережно їх змішати.
Тепер важливо правильно ввести молоко. Це роблять на етапі вже підготовленої яєчної суміші. Якщо зробити це раніше часу, омлет буде точно пласким. Дотримуйтеся технології приготування, тоді ви точно станете майстер-шефом з приготування омлетів.
Православні християни 15 серпня за новим церковним календарем (28 серпня за старим) відзначають Успіння Пресвятої Богородиці. Це велике церковне свято належить до дванадесятих - найважливіших після Пасхи в православ'ї, передають Патріоти України. Що не...
Під час сну вночі люди можуть поводитись дуже незвичним чином. Сміятись, щось белькотіти і навіть цілком чітко щось говорити, передають Патріоти України. Це явище в науці має назву сомнілоквія, і воно вважається досить поширеним у людській популяції. Я...