Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальніше.

Подробиці

Пишний та повітряний — такий омлет викликає апетит. Якщо ваш плаский, потрібно шукати помилки в технології приготування.

Щоб омлет вийшов апетитним та гарним, потрібно яйця розділити на білки та жовтки. Окремо збити дві частини, а потім обережно їх змішати.

Тепер важливо правильно ввести молоко. Це роблять на етапі вже підготовленої яєчної суміші. Якщо зробити це раніше часу, омлет буде точно пласким. Дотримуйтеся технології приготування, тоді ви точно станете майстер-шефом з приготування омлетів.

Наслідки безсонної ночі можуть відчуватися навіть через два тижні - дослідження вчених

п’ятниця, 15 серпень 2025, 7:15

Наші щоденні рішення мають більший вплив, ніж ми думаємо. Нове дослідження фінських вчених із університетів Аалто та Оулу показало, що наслідки поганого сну чи інтенсивних тренувань можуть позначатися на роботі мозку навіть до 15 днів. Це відкриває нов...

Народні прикмети на 15 серпня. Українки спрадавна вірили, що цього дня жінкам прощаються всі гріхи накопичені за рік, якщо все правильно зробити

п’ятниця, 15 серпень 2025, 7:11

5 серпня (28 серпня за старим календарем) православні віряни відзначають Успіння Пресвятої Богородиці та день пам'яті Києво-Печерської ікони Успіння Божої Матері. Також цього дня вшановують ще кілька образів Божої Матері - Ацкурський, Цилканський, Влах...