Як прочистити забитий злив в умивальнику - дієвий метод без хімії

Багато хто не любить генерального прибирання на кухні та у ванній кімнаті через забитий злив в умивальнику. Адже щоб його прочистити, потрібно витратити багато коштів та зусиль, але це не завжди гарантує результат, передають Патріоти України.

Видання Express розібралося, як полегшити життя та прочистити злив у умивальнику. За словами фахівця, основною причиною засмічення є скупчення волосся, жиру та мильної піни.

"Це може призвести до повільного зливу води, через що поверхня вашої ванни або душу може стати слизькою, що створює потенційну небезпеку", – зазначає експерт.

Перший засіб, який може позбавити неприємності – окріп. Він може легко прибрати мильний наліт, який накопичується в зливі. Для прочистки необхідно взяти чайник кип'яченої води і за три-чотири рази різко вилити з нього рідину в каналізацію.

"Цей метод зазвичай ефективніший для стоків у ванних кімнатах, які з більшою ймовірністю засмічуються мильним нальотом, а не жиром і частинками їжі", – зазначає фахівець.

При цьому українців попереджають, що варто обережніше підходити до цього методу, якщо труби із ПВХ. В цьому випадку потрібно трохи остудити воду, щоб вона не зашкодила зливу. Якщо ж вода не допомагає позбутися засмічень у каналізації, то потрібно додати до неї соду і оцет.

"По-перше, вилийте гарячу воду в каналізацію, щоб змити і розтопити жир, потім змішайте в ємності рівні частини харчової соди з білим оцтом, що дистилює. Суміш почне шипіти, після чого ви можете просто вилити її в каналізацію і залишити на годину, щоб вона творила чудеса", – підсумувала фахівець.

Жіночий психологічний тест: Тест у картинці визначить вашого ідеального чоловіка

вівторок, 14 травень 2024, 8:12

Хоч всі жінки зазвичай і перераховують доволі схожий список вимог до потенційного бойфренда, кожній важливіше щось своє. Щоправда, ваші мрії далеко не завжди можуть збігатися з тим, що вам справді необхідно. Деталі. Пропонуємо дізнаємося, який чоловік ...

Перевірте себе! Ваші руки розкажуть усе про ваш характер - психологічний тест

вівторок, 14 травень 2024, 7:12

Чи задумувалися ви про те, що руки можуть багато розповісти про ваш характер? Пропонуємо неймовірно цікавий тест. Вам достатньо просто поглянути на руки, щоби зрозуміти, яка перед вами людина. . Деталі. Що це означає? Людина з такими руками - дуже пра...