Як продовжити роботу ноутбука, якщо вимкнули світло: ТОП-6 простих прийомів

Українці зіткнулися із постійними відключеннями світла. Багато хто в пошуку альтернативних джерел електроенергії, проте не всі мають таку можливість. У будь-якому разі усім корисно буде дізнатися, як продовжити роботу ноутбука після вимкнення світла. На допомогу прийдуть 6 найпростіших прийомів, передають Патріоти України.

Як продовжити роботу ноутбука, якщо вимкнули світло?

Сім простих кроків допоможуть знизити продуктивність ноутбука та створити умови, за яких споживатиметься менше енергії та гаджет не буде швидко розряджатися. У разі відключення світла можна буде спокійно закінчити роботу, переглянути фільм чи почитати. За наявності Інтернету на мобільному телефоні його можнароздати на ноутбук.

Для цього потрібно:

  • Змінити настройки живлення акумулятора та перемикнути його на режим збереження енергії.
  • Після перемикання на режим заощадження енергії автоматично знизиться яскравість екрана, проте вона все одно буде на нулі. Тому за бажанням її можна знизити повністю - користуватися ноутбуком буде складніше, але в темряві цілком реально.
  • Якщо не користуєтеся комп'ютером, то його краще вимкнути, тому що в режимі сну він все одно витрачає заряд.
  • Частіше чистить кеш, видаляйте завантаження, торренти та документи та чистить кошик. Проводьте чистку за допомогою спеціальної програми, щоб зменшити продуктивність ноутбука і йому доводилося обробляти менше інформації.
  • Якщо не потрібен вай-фай (або його немає), а також Bluetooth, то краще на якийсь час відключити цю функцію, щоб ноутбук не витрачав сили на пошук доступної мережі.
  • Використовуйте підставку для ноутбука, щоб він не нагрівався. Тримайте його якомога далі від джерел тепла, оскільки при сильному нагріванні комп'ютер активніше витрачатиме енергію

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...