Як прибрати білі сольові розводи із замшевого взуття - допоможуть два дешеві засоби

Замшеве взуття вимагає особливого догляду, якщо є бажання продовжити термін його придатності. Замша - один із найпроблемніших матеріалів, який не варто мочити, потрібно терти спеціальною щіточкою та періодично підфарбовувати, передають Патріоти України.

Взимку власники замшевого взуття дуже часто стикаються з тим, що на черевиках чи туфлях з'являються білі сольові розводи. Це може бути пов'язано з тим, що людина вступила в калюжу або в неї на черевиках розтанув сніг, або ж потрапила сіль, якою нерідко посипають дороги під час ожеледиці. У будь-якому випадку зовнішній вигляд взуття псується і з цим треба щось робити.

Як прибрати білі сольові розводи із замшевого взуття?

Власник замшевого взуття повинен завжди мати спеціальну щіточку з гумовими ворсинками різної форми і довжини. Якщо забруднення на черевиках незначне, можна спробувати обмежитися щіточкою. Якщо ж щіточки немає, то можна скористатися звичайною канцелярською гумкою.

Інакше доведеться приготувати спеціальний розчин. Для цього знадобиться нашатир і вода у співвідношенні 1 до 4. Надягши рукавички, змочуємо в розчині ганчірочку і натираємо нею проблемне місце. Потім беремо іншу ганчірочку, змочуємо її в чистій воді та витираємо бруд.Ще один спосіб – мокру губку натерти господарським милом та затерти пляму. Чистою губкою витерти піну

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...