Як прибрати лід з лобового скла автомобіля за 5 хвилин - простий і безпечний спосіб

Власники автомобілів взимку постійно зіштовхуються з проблемою замерзання льоду на лобовому склі. Часто може виникнути дуже неприємна ситуація, коли вранці потрібно їхати на роботу, а авто абсолютно "непроглядне" через товстий шар міцного льоду. І тоді власник машини замість того, щоб спокійно рушати в дорогу, нервово й у поспіху шукає способи, як швидко розморозити лобове скло в авто, передають Патріоти України.

Використовувати шкребок не завжди безпечно, адже один неправильний рух – і такий інструмент може залишити подряпину на склі. Особливо небезпечно користуватися шкребком у сильний мороз, адже за таких обставин скло автомобіля стає дуже тендітним і чутливим, і завдати йому шкоди можна навіть не дуже сильним ударом. Проте є спосіб, як позбутися льоду на склі машини, не застосовуючи фізичну силу. Одна проста хитрість дозволить зробити це без особливих зусиль і без ризиків для автомобіля.

Вам знадобиться три інгредієнти:

  • 200 мл спирту,
  • 100 мл оцту,
  • 50 мл води.

Потрібно змішати усі складники і перелити готову суміш у пульверизатор. Далі побризкати розчином лобове скло і зачекати кілька хвилин. Коли мине декілька хвилин, лід повинен легко відколюватися і відставати від скла великими шматками. Далі його вже буде неважко прибрати вручну.

Діти точно оцінять! Шоколадні млинці, що вийдуть із першого разу

п’ятниця, 17 травень 2024, 11:12

Тонесенькі шоколадні млинці ніколи не прилипнуть до сковорідки і не будуть рватися під час приготування, якщо додати два важливі інгредієнти. Які саме - читайте далі. Для приготування млинців візьміть 2 яйця, додайте 2 ст.л. какао та 1 ст.л. цукру. До ...

Це варто знати! Як отримати вітамін D, якщо немає сонячного світла

п’ятниця, 17 травень 2024, 9:32

Важливість вітаміну D для підтримки оптимального стану здоров'я не можна недооцінювати. Зазвичай наш організм синтезує його під впливом ультрафіолетових променів групи В (УФ-В) сонячного світла. News Bytes розповів про декілька продуктів харчування, як...