Як прибрати нагар зі скляного посуду? Ці засоби очистять все і не залишать подряпин і слідів

Для видалення нагару зі скляного посуду досвідчені господині використовують спеціальні засоби, передають Патріоти України.

Варто обирати такі, що не залишать подряпин і при цьому відчистять забруднення. Тому жорстку губку не варто використовувати.

Подробиці

Які саме щадящі засоби варто використовувати.

Гірчиця

Проте без замочування тут не впоратися. Нагар вимагає особливого підходу, тому спочатку посуд слід залишити в окропі.

У ємність засипають жменю сухої гірчиці, щоб вона потрапила безпосередньо на забруднення. Потім додають кілька крапель миючого для посуду.

Залишають у такому вигляді на 10-15 хв., а потім можна брати ганчірку або м’яку губку і легко змивати шар бруду.

Картопля

Якщо сухої гірчиці під рукою немає, допоможе свіжа картопля. Посуд спочатку замочують, а потім розрізають картоплину навпіл і натирають забруднену поверхню.

Коли виріб буде очищено, його можна натерти сирою картоплею, а потім відполірувати паперовою серветкою. Скляний посуд, вимитий таким способом, сяятиме від чистоти.

Все дуже просто! Який секретний інгредієнт додати в маринад для шашлику, щоб м'ясо було соковитим

середа, 1 травень 2024, 7:52

Для того, щоб шашлик був соковитим, зовсім не обов'язково вигадувати різноманітні маринади або додавати все, що є в холодильнику. Достатньо додати трохи спецій, а також один простий інгредієнт - мінералку, передають Патріоти України. Ідея приготування...

Стане легше прокидатися: Названо ранкову звичку, від якої обов’язково потрібно позбутися

середа, 1 травень 2024, 7:30

Правильна поведінка вранці впливає на циркадний ритм, сприяючи бадьорості вдень і сонливості вночі, пише HuffPost з посиланням на сертифікованого психіатра і фахівця з медицини сну Честера Ву, передають Патріоти України. "Циркадний ритм, ваш внутрішні...