Як прибрати неприємний запах із взуття за одну ніч - бюджетний лайфхак

Багато людей взимку стикаються з неприємною проблемою - від шкарпеток чоботи і черевики починають неприємно пахнути. Боротися з цим можна по-різному, але один з кращих методів, як прибрати неприємний запах з взуття - використовувати те, що все викидають у смітник, а даремно, передають Патріоти України.

Як прибрати неприємний запах з взуття мандаринами - інструкція

Шкірка цитрусових - один з кращих помічників, коли виникає питання, чим прибрати запах у взутті. З'являється він саме взимку через те, що ступні сильно потіють. Ви носите шкарпетки і колготки, кладете теплі устілки, пересуваєтеся по вулиці, а потім заходите в приміщення - відбувається перепад температури, ногам стає жарко. Результат - вологе взуття і неприємний аромат. Прибрати запах із взуття можна всього за одну ніч, записуйте інструкцію.

Вам потрібно взяти звичайні мандарини, почистити їх і з'їсти. Шкурки не викидати, а нарізати маленькими шматочками і висипати в взуття. Застібнути черевики або чоботи, залишити на ніч, а вранці викинути шкірку. Ви здивуєтеся, але від неприємного запаху не залишиться і сліду - шкурки мандаринів вберуть в себе всі зайві аромати, залишаючи тільки легко вловимі ефірні олії на матеріалі взуття.

Якщо вам хочеться додатково прибрати зайву вологу з черевиків або чобіт - розмістіть всередині взуття зім'яті газети разом з шкіркою від цитрусових. Такий метод допоможе "вбити відразу двох зайців" - на ранок ви отримаєте абсолютно сухі та чисті черевики.

Джерело: УНІАН

Не робіть так! Помилка господинь, через яку з’являється білий наліт на кімнатних рослинах

неділя, 8 вересень 2024, 7:12

Якщо на листі та бутонах улюблених фіалок та орхідей з’явився білий наліт, то це свідчить про те, що рослини захворіли, передають Патріоти України. Зазвичай це ознака борошнистої роси, яка частіше з’являється через перепади температури та підвищену вол...

Народні прикмети на 8 вересня. Різдво Пресвятої Богородиці. Що потрібно зробити жінкам на Другу Пречисту

неділя, 8 вересень 2024, 7:05

8 вересня за новим церковним календарем (21 вересня за старим) Церква вшановує одне з 12 найважливіших свят після Великодня: Різдво Пресвятої Богородиці. Також сьогодні день пам'яті ікони Софії - Премудрості Божої (Київської) та Почаївської ікони Божої...