Як прибрати неприємний запах з холодильника - цей копійчаний засіб є в кожному будинку

Іноді в холодильнику може виникнути неприємний запах, ним можуть просочуватися продукти, що зберігаються усередині. Буває так, що "душок" залишається навіть після очищення холодильника. На щастя, один простий лайфхак миттєво вирішить проблему із смородом із холодильника, передають Патріоти України.

На допомогу прийде звичайний продукт — харчова сода, яка часто може стати в нагоді при прибиранні будинку. Про те, як прибрати з холодильника неприємний запах, пише видання Express. Важливо, що в такому випадку потрібний лише натуральний продукт, а не шкідлива та дорога "хімія" з супермаркету.

Аромати їжі в холодильнику поєднуються і з часом може з’явитися досить неприємний запах. Однак харчова сода може ввібрати цей сморід лише за одну ніч. Все, що вам потрібно зробити, це взяти невелику тарілку, миску або контейнер та додати трохи харчової соди. Помістіть ємність без кришки в холодильник і залиште на ніч. Ви будете вражені, але сода "створить диво": мерзенний запах зникне. Справа в тому, що харчова сода має властивості, що поглинають запах, і тому позбавить будь-яких неприємних запахів.

Дізнайтесь про себе більше! Яка рука видає ризикових людей, а яка - перфекціоністів

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:13

Руки можуть розповісти чимало цікавої інформації про свого власника, тому догляд за ними є просто вкрай необхідним протягом усіх чотирьох сезонів року. Вони слугують своєрідним показником стану здоров'я, краси та навіть рис характеру. Так, саме про ост...

А ви це знали? Скільки років можна зберігати консервацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:28

Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...