Як прибрати неприємний запах з холодильника: Побутовий лайфхак, який підірвав мережу

Всі ми намагаємося підтримувати холодильник у чистоті, адже нікому не хотілося б зберігати продукти в неналежних умовах. Проте неприємний запах може з'явитися навіть у найчистішому холодильнику. Розбираємося в причинах та усуваємо неприємний запах разом, передають Патріоти України.

Австралійська блогерка Кароліна Макколі веде блог про домашній затишок та часто ділиться ефективними лайфхаками з прибирання. На цей раз вона розсекретила крутий лайфхак, який допоможе вам ідеально відчистити холодильник і "вбити" неприємний запах. Перед миттям холодильника дістаньте з нього всі продукти, полки і знімні ящики.

Як прибрати запах з холодильника раз і назавжди

  • Змішайте склянку води з четвертинкою склянки звичайного оцту та додайте 2 чайні ложки ванільного екстракту.
  • Отриманим розчином добре помийте усі поверхні холодильника та полички.
  • Тоді витріть усе сухою ганчіркою.

Такі прості маніпуляції допоможуть легко позбутися бруду і надати приємного аромату, який не перебиватиме запах продуктів.

Це така смакота! Як приготувати соковиті рублені курячі котлети з грибами та сиром

середа, 24 квітень 2024, 11:08

Котлети з курятини часто виходять сухі та давкі. Але якщо з філе зробити не фарш, а дрібно порізати та додати грибочки й сир, то вийде неймовірно соковита страва. Спробуйте приготувати і цей рецепт стане одним з улюблених, передають Патріоти України. ...

Секрет досвідчених господинь! Як активоване вугілля рятує від неприємного запаху з раковини

середа, 24 квітень 2024, 10:59

Тема неприємного запаху, який поширюється всією квартирою і бере свій початок у встановленій на кухні раковині, вельми актуальна для багатьох господинь. Подібна неприємність може переслідувати домогосподарок навіть у тому разі, якщо вони ретельно догля...