Як прибрати неприємний запах з м'яких меблів не витративши ні копійки

Ви намагаєтеся усунути стійкий запах у ваших меблів? Незалежно від того, чи маєте ви справу з собаками, потом або вогкістю, може бути складно змусити ваші дивани знову пахнути як нові, передають Патріоти України.

Химерні чистячі засоби можуть виглядати вражаюче, але ви, можливо, не захочете витрачати на них гроші. Адже ви точно не знаєте, чи дійсно вони допоможуть.

Спробуйте цю пораду від TikTok для більш свіжого запаху меблів

Користувач TikTok, Ванеса Амаро — домробітниця, яка вміє робити багато по дому власноруч.

У своєму відео про дезодорант для меблів Ванеса каже, що використовує підручні засоби. Вона ділиться багатьма лайфхаками у своєму акаунті в TikTok, надаючи відмінну альтернативу дорогим спеціалізованим миючим засобам.

Дезодорант для тканини зроблений з повсякденних предметів домашнього вжитку, так що вам не потрібно буде витрачати на нього свої гроші.

Як його зробити в домашніх умовах

Щоб зробити свій дезодорант для тканини, Ванеса змішує 3/4 склянки води, 1/4 склянки медичного спирту і кондиціонер для білизни. Хоча Ванеса не дає точних доз кондиціонера для білизни, вона зазначає, що ви можете додати більше або менше залежно від того, який аромат ви хочете отримати на своїх тканинах.

Після того, як все змішано, Ванеса розпилює дезодорант на меблі. Бам! Запах пішов. Ніяких химерних або дорогих хімікатів не потрібно! Оскільки Ванесса має трьох собак, і вона використовує суміш на власних диванах, ви можете бути впевнені, що вона ефективна. І це набагато дешевша альтернатива брендовим продуктам, які ви купуєте в магазинах.

Вам цікаво, чому саморобний дезодорант працює так добре? Згідно Healthline, медичний спирт ефективно вбиває будь-які смердючі мікроби, нейтралізуючи при цьому їх запах.

Крім того, більшість кондиціонерів для білизни мають ароматизатори, які маскують будь-який слабкий запах алкоголю і залишають ваші меблі свіжими і чистими.

​Чи можна виливати окріп у мийку: Пояснення від сантехніків

вівторок, 19 березень 2024, 5:40

У раковину на кухні або у ванній кімнаті не рекомендується виливати окріп. Багато людей про це не знають і часом їм про це повідомляють сантехніки під час ремонту труб. Річ у тому, що у сучасних квартирах для підведення води використовують переважно пл...

Забобон, чи щось більше? Чому не прийнято наливати рідину для пиття у посуд у висячому положенні

вівторок, 19 березень 2024, 2:35

Існує кілька причин, чому не рекомендується наливати у висячому положенні: . Загалом, немає жодних суворих правил, що забороняють наливати у висячому положенні. Однак, у більшості випадків, це не рекомендується з міркувань практичності, естетики та в...