Солоний оселедець - улюблені ласощі багатьох людей, проте його потрібно правильно вибирати і знати, що можна зробити, якщо оселедець дуже солоний, передають Патріоти України.
Незважаючи на те, що дана риба смачна засолена, іноді солі в ній занадто багато. У таких випадках не все втрачено і можна виправити ситуацію. Зробити це досить просто, необхідно філе риби покласти в ємність і залити половиною літра молока. Отриману "страву" потрібно відправити в холодильник на одну годину. Молоко "забере" зайву сіль з риби і зробить її більш ніжною.
Перед вживанням оселедця важливо упевнитися, що він свіжий. Зробити це можна досить просто. Філе оселедця має бути без кісточок, проте ще більш важливо, щоб при натисканні на нього виделкою - м'ясо відновлювало форму досить швидко. У тому випадку, якщо риба перестала бути пружною або її м'ясо стало занадто м'яким на дотик - риба зіпсована.
Солоний оселедець може зберігатися досить довго, проте за важливої умови - необхідно дотримуватися всіх норм зберігання. Зберігати рибу необхідно в холодильнику. Якщо температура холодильної шафи буде низькою - близько 2-5 градусів, то за умови зберігання в склі риба буде радувати близько місяця. Зберігання в пластику і підвищення температури термін зберігання скоротять.
Говард Такер, 102-річний невролог із США, не лише став рекордсменом Книги рекордів Гіннеса як найстаріший практикуючий лікар, але й продовжує активно подавати заявки на роботу - навіть після закриття лікарні, де він працював, у 2022 році, передають Пат...
Психологічні тести допомагають краще зрозуміти себе. Перед вами - 5 зображень пір'їн. Оберіть одну інтуїтивно, не задумуючись довго. Ваш вибір підкаже, які цінності керують вами у повсякденному житті, передають Патріоти України. Ви — спокійна, гармоній...