Солоний оселедець - улюблені ласощі багатьох людей, проте його потрібно правильно вибирати і знати, що можна зробити, якщо оселедець дуже солоний, передають Патріоти України.
Незважаючи на те, що дана риба смачна засолена, іноді солі в ній занадто багато. У таких випадках не все втрачено і можна виправити ситуацію. Зробити це досить просто, необхідно філе риби покласти в ємність і залити половиною літра молока. Отриману "страву" потрібно відправити в холодильник на одну годину. Молоко "забере" зайву сіль з риби і зробить її більш ніжною.
Перед вживанням оселедця важливо упевнитися, що він свіжий. Зробити це можна досить просто. Філе оселедця має бути без кісточок, проте ще більш важливо, щоб при натисканні на нього виделкою - м'ясо відновлювало форму досить швидко. У тому випадку, якщо риба перестала бути пружною або її м'ясо стало занадто м'яким на дотик - риба зіпсована.
Солоний оселедець може зберігатися досить довго, проте за важливої умови - необхідно дотримуватися всіх норм зберігання. Зберігати рибу необхідно в холодильнику. Якщо температура холодильної шафи буде низькою - близько 2-5 градусів, то за умови зберігання в склі риба буде радувати близько місяця. Зберігання в пластику і підвищення температури термін зберігання скоротять.
Дослідження показують, що харчування прямо впливає на настрій і психологічний стан. Ось список продуктів, які допомагають боротися з депресією та підвищують рівень енергії, передають Патріоти України. Багата омега-3 жирними кислотами, які підтримують з...
Купівля парфумів часто перетворюється на лотерею: справжній аромат чи підробка? Астрологи моди і експерти з косметики радять звертати увагу на деталі, які видають підробку навіть на перший погляд, передають Патріоти України. На що варто звернути увагу:...