Як прибрати жовті плями на ванні: ТОП-3 ефективні засоби

Прийняття ванної - процес розслабляючий, який допомагає розслабитись, забути на якийсь час про клопіт і покращити настрій. При цьому важлива також естетична частина, передають Патріоти України.

Все-таки, мало хто буде радий приймати ванну, в якої є наліт та жовті плями. Таких проблем потрібно якнайшвидше позбавлятися. Допоможуть при цьому прості та ефективні засоби, які заощаджують гроші.

Чим почистити ванну

Насамперед можна звернути увагу на відомий усім універсальний продукт, який рятує господарок. Йдеться про соду. Треба змішати її із перекисом водню до стану кашки. Потім за допомогою м’якої губки необхідно почистити сантехніку.

До використання потрібно протестувати пасту на невеликій ділянці поверхні. Ще один відмінний засіб у боротьбі з брудом – оцет. Попередньо його потрібно змішати з водою. Якщо цих засобів у вас немає, то підійде і звичайний шампунь, яким потрібно вимити поверхню ванни.

Наприкінці процедури залишиться лише змити залишки шампуню, щоб уникнути нальоту. Не буде зайвим після цього протерти ванну чистою та сухою ганчіркою.

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...