Найсмачніший варіант приготування молодої картоплі - це запікання. Овоч виходить хрустким зверху і м'яким всередині. А якщо додати багато часнику та зелені - буде дуже пікантно та ароматно.
Ідея приготування запеченої хрусткої картоплі опублікована на сторінці фудблогерки з нікомvistovska_cooking в Instagram. Усі інгредієнти для страви дуже прості.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Добре миємо, за потреби чистимо картоплю.
2. Посипаємо спеціями.
3. Додаємо трішки олії.
4. Перемішуємо.
5. Викладаємо картоплю на пергамент.
6. Запікаємо 40-50 хвилин за температури 190 градусів, періодично помішуючи.
7. Запечену картоплю посипаємо зеленню та часником, перемішуємо.
Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...
Жоден ранок не обходиться без запашного напою, який бадьорить і заряджає енергією на весь день, передають Патріоти України. Розповідаємо, чи можна підігріти каву в мікрохвильовці, як це вплине це на якість і смак напою. Так, напій можна підігрівати у м...