
Найсмачніший варіант приготування молодої картоплі - це запікання. Овоч виходить хрустким зверху і м'яким всередині. А якщо додати багато часнику та зелені - буде дуже пікантно та ароматно.
Ідея приготування запеченої хрусткої картоплі опублікована на сторінці фудблогерки з нікомvistovska_cooking в Instagram. Усі інгредієнти для страви дуже прості.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Добре миємо, за потреби чистимо картоплю.
2. Посипаємо спеціями.
3. Додаємо трішки олії.
4. Перемішуємо.
5. Викладаємо картоплю на пергамент.
6. Запікаємо 40-50 хвилин за температури 190 градусів, періодично помішуючи.
7. Запечену картоплю посипаємо зеленню та часником, перемішуємо.
Секрет здорової та сяючої шкіри може ховатися у чашці чаю. Хвощ польовий та перцева м’ята не лише підтримують еластичність шкіри та зменшують подразнення, а й допомагають розслабитися та зняти стрес, передають Патріоти України. Хвощ польовий для еласти...
Куркума давно відома своїм насиченим помаранчевим кольором, але вона цінна не лише через це. Ця спеція може допомогти схуднути, підтримати імунітет та покращити стан шкіри, волосся і нігтів, передають Патріоти України. Чому куркума сприяє схудненню? К...