
Найсмачніший варіант приготування молодої картоплі - це запікання. Овоч виходить хрустким зверху і м'яким всередині. А якщо додати багато часнику та зелені - буде дуже пікантно та ароматно.
Ідея приготування запеченої хрусткої картоплі опублікована на сторінці фудблогерки з нікомvistovska_cooking в Instagram. Усі інгредієнти для страви дуже прості.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Добре миємо, за потреби чистимо картоплю.
2. Посипаємо спеціями.
3. Додаємо трішки олії.
4. Перемішуємо.
5. Викладаємо картоплю на пергамент.
6. Запікаємо 40-50 хвилин за температури 190 градусів, періодично помішуючи.
7. Запечену картоплю посипаємо зеленню та часником, перемішуємо.
Скоротити споживання електроенергії - це важлива задача не тільки у період її гострого дефіциту, а й просто спосіб контролю своїх витрат. Однак один звичний кухонний гаджет може стояти цьому на заваді, адже продовжує споживати енергію і збільшувати рах...
Напередодні свят варто ретельно підбирати подарунки, адже деякі речі можуть непередбачувано образити близьких. Експерти з етикету радять уникати подарунків, які натякають на недоліки чи створюють незручності, передають Патріоти України. Серед заборонен...