Як приготувати ароматну молоду картоплю зі скоринкою - запікається в духовці

Найсмачніший варіант приготування молодої картоплі - це запікання. Овоч виходить хрустким зверху і м'яким всередині. А якщо додати багато часнику та зелені - буде дуже пікантно та ароматно.

Ідея приготування запеченої хрусткої картоплі опублікована на сторінці фудблогерки з нікомvistovska_cooking в Instagram. Усі інгредієнти для страви дуже прості.

Інгредієнти:

  • дрібна молода картопля
  • сіль, перець, улюблені спеції
  • зелень, часник за смаком
  • олія

Спосіб приготування:

1. Добре миємо, за потреби чистимо картоплю.

2. Посипаємо спеціями.

3. Додаємо трішки олії.

4. Перемішуємо.

5. Викладаємо картоплю на пергамент.

6. Запікаємо 40-50 хвилин за температури 190 градусів, періодично помішуючи.

7. Запечену картоплю посипаємо зеленню та часником, перемішуємо.

Чай для сяючої шкіри та зняття стресу - пийте його щодня

четвер, 27 листопад 2025, 12:45

Секрет здорової та сяючої шкіри може ховатися у чашці чаю. Хвощ польовий та перцева м’ята не лише підтримують еластичність шкіри та зменшують подразнення, а й допомагають розслабитися та зняти стрес, передають Патріоти України. Хвощ польовий для еласти...

Допомагає схуднути і не тільки! Чому ця спеція повинна бути на кожній кухні після 30

четвер, 27 листопад 2025, 11:45

Куркума давно відома своїм насиченим помаранчевим кольором, але вона цінна не лише через це. Ця спеція може допомогти схуднути, підтримати імунітет та покращити стан шкіри, волосся і нігтів, передають Патріоти України. Чому куркума сприяє схудненню? К...