Найсмачніший варіант приготування молодої картоплі - це запікання. Овоч виходить хрустким зверху і м'яким всередині. А якщо додати багато часнику та зелені - буде дуже пікантно та ароматно.
Ідея приготування запеченої хрусткої картоплі опублікована на сторінці фудблогерки з нікомvistovska_cooking в Instagram. Усі інгредієнти для страви дуже прості.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Добре миємо, за потреби чистимо картоплю.
2. Посипаємо спеціями.
3. Додаємо трішки олії.
4. Перемішуємо.
5. Викладаємо картоплю на пергамент.
6. Запікаємо 40-50 хвилин за температури 190 градусів, періодично помішуючи.
7. Запечену картоплю посипаємо зеленню та часником, перемішуємо.
Психологи назвали неприпустимі фрази, які в жодному випадку не можна говорити дітям, передають Патріоти України. Розповідаємо, які фрази не можна говорити своїм діткам, щоб не спровокувати у них формування комплексів та фобій. Які слова краще використо...
Ноутбуки стали невід'ємною частиною нашого повсякденного життя. Ми використовуємо їх для роботи, навчання, розваг та спілкування. Однак, незважаючи на їхню популярність, багато користувачів не знають, як максимально ефективно використовувати свої прист...