Як приготувати ароматну молоду картоплю зі скоринкою - запікається в духовці

Найсмачніший варіант приготування молодої картоплі - це запікання. Овоч виходить хрустким зверху і м'яким всередині. А якщо додати багато часнику та зелені - буде дуже пікантно та ароматно.

Ідея приготування запеченої хрусткої картоплі опублікована на сторінці фудблогерки з нікомvistovska_cooking в Instagram. Усі інгредієнти для страви дуже прості.

Інгредієнти:

  • дрібна молода картопля
  • сіль, перець, улюблені спеції
  • зелень, часник за смаком
  • олія

Спосіб приготування:

1. Добре миємо, за потреби чистимо картоплю.

2. Посипаємо спеціями.

3. Додаємо трішки олії.

4. Перемішуємо.

5. Викладаємо картоплю на пергамент.

6. Запікаємо 40-50 хвилин за температури 190 градусів, періодично помішуючи.

7. Запечену картоплю посипаємо зеленню та часником, перемішуємо.

Зовсім неприпустимо! ТОП-5 "виховних" фраз, які ламають дитині психіку

неділя, 29 вересень 2024, 18:05

Психологи назвали неприпустимі фрази, які в жодному випадку не можна говорити дітям, передають Патріоти України. Розповідаємо, які фрази не можна говорити своїм діткам, щоб не спровокувати у них формування комплексів та фобій. Які слова краще використо...

Перевірте вашу гаджет на роботоздатність: Топ лайфхаків для ноутбука, які допоможуть використовувати закладені можливості на повну

неділя, 29 вересень 2024, 13:07

Ноутбуки стали невід'ємною частиною нашого повсякденного життя. Ми використовуємо їх для роботи, навчання, розваг та спілкування. Однак, незважаючи на їхню популярність, багато користувачів не знають, як максимально ефективно використовувати свої прист...