Як приготувати ароматну молоду картоплю зі скоринкою - запікається в духовці

Найсмачніший варіант приготування молодої картоплі - це запікання. Овоч виходить хрустким зверху і м'яким всередині. А якщо додати багато часнику та зелені - буде дуже пікантно та ароматно.

Ідея приготування запеченої хрусткої картоплі опублікована на сторінці фудблогерки з нікомvistovska_cooking в Instagram. Усі інгредієнти для страви дуже прості.

Інгредієнти:

  • дрібна молода картопля
  • сіль, перець, улюблені спеції
  • зелень, часник за смаком
  • олія

Спосіб приготування:

1. Добре миємо, за потреби чистимо картоплю.

2. Посипаємо спеціями.

3. Додаємо трішки олії.

4. Перемішуємо.

5. Викладаємо картоплю на пергамент.

6. Запікаємо 40-50 хвилин за температури 190 градусів, періодично помішуючи.

7. Запечену картоплю посипаємо зеленню та часником, перемішуємо.

Чому ми забуваємо, навіщо прийшли у кімнату - "ефект дверного отвору"

п’ятниця, 31 жовтень 2025, 12:29

Момент, коли ви стоїте в дверях кухні чи іншої кімнати і думаєте: "Навіщо я сюди прийшов?", знайомий багатьом. Це не ознака втрати пам’яті — просто працює так званий ефект дверного отвору. передають Патріоти України. Що це таке Вчені, зокрема Габріель...

Налийте півсклянки цього - і ваш заміокулькас вибухне ростом! Простий трюк

п’ятниця, 31 жовтень 2025, 12:15

Заміокулькас - справжня гордість серед кімнатних рослин. Його блискуче, насичено-зелене листя прикрашає будь-яку оселю, а догляд за ним настільки простий, що навіть початківці квітникарі з ним справляються. Але є один секрет, який допоможе вашій рослин...