
Традиційно сосиски варять. Ще їх можна кинути на сковороду та посмажити з яйцями. Добре, як варіант, їх загортають в тісто та випікають. На цьому кулінарні форми приготування не обмежуються. Сосиски ще можна зафарширувати.
Для приготування такої страви вам знадобляться:
Починаємо з обробки сосисок. Потрібно серцевину вийняти. Скільки вам треба сосисок, на ваш вибір. Вирізану середину треба нарізати та перемішати з подрібненим кропом.
До начинки потрібно додати також тертий сир, сметану, гірчицю. Посоліть та посипте чорним меленим перцем. Тепер начинку помістіть в сосиски.
Нафаршировані вироби викладіть в форму для запікання з пергаментом. Посипте тертим сиром та відправте в духовку при температурі 200 градусів на 15 хвилин. Смачного!
Дуже часто перегляд телепередач або серіалів - один із найпопулярніших видів вечірнього відпочинку. Заснути досить легко. Про це пише видання Starsinsider, передають Патріоти України. Якщо таке відбувається часто, поступово формується вечірній ритуал, ...
Піна на сковороді під час смаження - це нормально і не небезпечно. Основні причини, передають Патріоти України. Як запобігти піноутворенню:. Висновок: піна — природне явище, але правильна підготовка їжі та контроль температури зменшують її утворення та...