
Традиційно сосиски варять. Ще їх можна кинути на сковороду та посмажити з яйцями. Добре, як варіант, їх загортають в тісто та випікають. На цьому кулінарні форми приготування не обмежуються. Сосиски ще можна зафарширувати.
Для приготування такої страви вам знадобляться:
Починаємо з обробки сосисок. Потрібно серцевину вийняти. Скільки вам треба сосисок, на ваш вибір. Вирізану середину треба нарізати та перемішати з подрібненим кропом.
До начинки потрібно додати також тертий сир, сметану, гірчицю. Посоліть та посипте чорним меленим перцем. Тепер начинку помістіть в сосиски.
Нафаршировані вироби викладіть в форму для запікання з пергаментом. Посипте тертим сиром та відправте в духовку при температурі 200 градусів на 15 хвилин. Смачного!
Нове дослідження доводить: для здоров’я серця важлива не лише кількість кроків, а й тривалість і стиль прогулянки. Регулярні короткі, але безперервні прогулянки значно знижують ризик серцевих захворювань, передають Патріоти України. Вчені з Університет...
Скандинавський спосіб виховання дітей - це справжній феномен. Поки інші країни шукають ідеальні методики дисципліни, у Данії, Норвегії та Швеції батьки роблять навпаки - дають дитині свободу, холод і довіру. І саме це, за дослідженнями, робить їхніх ді...