Як приготувати фаршировані сосиски - апетитніші за варені

Традиційно сосиски варять. Ще їх можна кинути на сковороду та посмажити з яйцями. Добре, як варіант, їх загортають в тісто та випікають. На цьому кулінарні форми приготування не обмежуються. Сосиски ще можна зафарширувати.

Подробиці

Для приготування такої страви вам знадобляться:

  • тертий сир — 50 г;
  • сметана — 2 ч.л.;
  • гірчиця — 1 ч.л.;
  • солоний огірок — 1 шт.;
  • сосиски;
  • кріп.

Починаємо з обробки сосисок. Потрібно серцевину вийняти. Скільки вам треба сосисок, на ваш вибір. Вирізану середину треба нарізати та перемішати з подрібненим кропом.

До начинки потрібно додати також тертий сир, сметану, гірчицю. Посоліть та посипте чорним меленим перцем. Тепер начинку помістіть в сосиски.

Нафаршировані вироби викладіть в форму для запікання з пергаментом. Посипте тертим сиром та відправте в духовку при температурі 200 градусів на 15 хвилин. Смачного!

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.