
Для того, щоб приготувати густе варення, в якому буде ложка стояти, треба взяти всього лише два інгредієнта - черешню та цукор. Натуральне, ароматне варення взимку буде смакувати, мов щойно зварене, передають Патріоти України.
Для приготування візьміть:
Черешню очистіть, промийте, видаліть кісточки. Додайте до ягід 1/3 частину цукру, перемішайте та поставте на вогонь у каструлі з товстим дном. Проваріть до утворення сиропу. Його варто злити через друшляк та використати потім для компоту або ж приготувати желе, додавши желатин.
Поверніть у каструлю ягоди для подальшого варіння. Всипте залишок цукру, перемішайте і варіть протягом 15 хвилин.
Доки варення буде варитися, варто підготувати банки, простерилізувавши їх та кришки.
Гаряче варення розкладіть у пропарені банки й закрутіть стерильними кришечками. Переверніть їх, накрийте рушником чи ковдрою і тримати в такому стані, поки варення не охолоне.
Зберігайте густе варення з черешні у прохолодних умовах, але не довго, краще поспішати смакувати.
Коли взимку день скорочується до кількох годин світла, організм переходить на інший ритм. Ми раніше втомлюємося, частіше хочемо тепла та затишку, і нерідко вечеряємо значно пізніше, ніж варто, передають Патріоти України. Та наука дедалі наполегливіше н...
Різдво - час дарувати радість і тепло. Але як обрати подарунок, який справді порадує вашу близьку людину? Зірки радять підходити до цього індивідуально: кожен знак зодіаку має свої вподобання, мрії та потреби. Дізнайтеся, що піднести цього року, щоб св...