
Для того, щоб приготувати густе варення, в якому буде ложка стояти, треба взяти всього лише два інгредієнта - черешню та цукор. Натуральне, ароматне варення взимку буде смакувати, мов щойно зварене, передають Патріоти України.
Для приготування візьміть:
Черешню очистіть, промийте, видаліть кісточки. Додайте до ягід 1/3 частину цукру, перемішайте та поставте на вогонь у каструлі з товстим дном. Проваріть до утворення сиропу. Його варто злити через друшляк та використати потім для компоту або ж приготувати желе, додавши желатин.
Поверніть у каструлю ягоди для подальшого варіння. Всипте залишок цукру, перемішайте і варіть протягом 15 хвилин.
Доки варення буде варитися, варто підготувати банки, простерилізувавши їх та кришки.
Гаряче варення розкладіть у пропарені банки й закрутіть стерильними кришечками. Переверніть їх, накрийте рушником чи ковдрою і тримати в такому стані, поки варення не охолоне.
Зберігайте густе варення з черешні у прохолодних умовах, але не довго, краще поспішати смакувати.
Маєте хвилинку для гри та самопізнання? Погляньте на чотири мальовничі стежки і оберіть ту, якою хотіли б пройтися. Ваш вибір розкриє ваші сильні риси, передають Патріоти України. Цей тест — розвага, а не науковий діагноз.
Готові трохи розважитися і дізнатися більше про себе? Подивіться на це чорно-біле зображення і відповідайте чесно: що впало вам у око першим - серцевина яблука чи два обличчя, що дивляться одне на одного, передають Патріоти України. Пам’ятайте: ваш...