Як приготувати ідеальну картоплю по-селянськи - перевірений спосіб

Страви на основі картоплі завжди виходять неймовірно апетитними та смачними, тому багато хто заплющує очі на їхню потенційну шкідливість, передають Патріоти України.

Якщо ви хочете порадувати домашніх, варто запекти шматочки картоплі на сільський манер.

Подробиці

Домашня картопля, приготовлена таким чином, буде кориснішою за аналогічну страву із закладу швидкого харчування.

Як приготувати апетитну страву

Спочатку потрібно почистити картоплю, подрібнити її на порційні шматочки. Потім у каструлю наливаємо воду. На кожен літр рідини вводиться дві маленькі ложки солі. Якщо коренеплід молодий, його можна добре помити і залишити шкірку.

Дочекайтеся кипіння.

Після цього картоплю потрібно позбавити надлишку вологи за допомогою дуршлагу. Викладаємо наші шматочки в окрему миску з кришкою. Вливаємо кілька ложок смачної рослинної олії.

Після цього змішуємо прянощі.

Відмінним вибором стануть різні види перцю, хмелі-сунелі, карі, куркума, паприка та інші. Прянощі вводимо у великій кількості та рівномірно їх розподіляємо. На лист викладаємо папір для випічки і розподіляємо шар картоплі. Виставляємо температуру 180 градусів. За чверть години перемішуємо страву. Після готуємо картоплю по-селянськи ще 20 хвилин.

Джерело: ПростоВей

Вся справа в соусі! Як замаринувати оселедець та скумбрію всього за 30 хвилин

вівторок, 10 вересень 2024, 16:12

При цьому рекомендується віддавати перевагу жирним сортам, таким як скумбрія або оселедець. А ось готувати їх також треба вміти, передають Патріоти України. Пропонуємо вам рецепт простого і швидкого засолення скумбрії або оселедця, які можна подати до ...

Не робіть так! ТОП-4 гігієнічні звички, через які ви можете захворіти

вівторок, 10 вересень 2024, 15:39

Догляд за собою важливий для психічного та фізичного здоров’я. Ви можете прийняти контрастний душ, щоб збадьоритись або прийняти теплу ванну з оліями та сіллю, щоб відновитись та краще спати протягом ночі, передають Патріоти України. Пам’ятайте, що бру...