Як приготувати ідеальну картоплю по-селянськи - перевірений спосіб

Страви на основі картоплі завжди виходять неймовірно апетитними та смачними, тому багато хто заплющує очі на їхню потенційну шкідливість, передають Патріоти України.

Якщо ви хочете порадувати домашніх, варто запекти шматочки картоплі на сільський манер.

Подробиці

Домашня картопля, приготовлена таким чином, буде кориснішою за аналогічну страву із закладу швидкого харчування.

Як приготувати апетитну страву

Спочатку потрібно почистити картоплю, подрібнити її на порційні шматочки. Потім у каструлю наливаємо воду. На кожен літр рідини вводиться дві маленькі ложки солі.

Якщо коренеплід молодий, його можна добре помити і залишити шкірку.

Дочекайтеся кипіння.

Після цього картоплю потрібно позбавити надлишку вологи за допомогою дуршлагу. Викладаємо наші шматочки в окрему миску з кришкою. Вливаємо кілька ложок смачної рослинної олії.

Після цього змішуємо прянощі.

Відмінним вибором стануть різні види перцю, хмелі-сунелі, карі, куркума, паприка та інші. Прянощі вводимо у великій кількості та рівномірно їх розподіляємо.

На лист викладаємо папір для випічки і розподіляємо шар картоплі.

Виставляємо температуру 180 градусів. За чверть години перемішуємо страву. Після готуємо картоплю по-селянськи ще 20 хвилин.

Перевірте себе! Психологічний тест визначить, де ви знайдете своє щастя

середа, 7 серпень 2024, 11:10

Готові вирушити в захопливу мандрівку морями в пошуках свого щастя? Забудьте про повсякденні турботи і уявіть себе справжніми дослідницями щастя,, передають Патріоти України. Острови часто символізують унікальні місця, де ми можемо віднайти наше справж...

Це така смакота! Як приготувати картоплю з ребрами в духовці, щоб була така, як з печі

середа, 7 серпень 2024, 10:09

Ароматну та рум’яну картопельку, як колись готували бабусі в печі, можна приготувати і в духовці. Для цього треба купити хороші свинячі ребра, а ще обов’язково мати вдома посудину, про яку написали в подробицях, тоді картопля точно вдасться така, як із...