Як приготувати ідеальну картоплю в мундирі за 5 хвилин - кулінарний лайфхак (відео)

Якщо часу замало, то швидко відварити овочі допоможе мікрохвильова піч. Так-так, у ній можна не тільки гріти їжу, а й готувати. Наприклад, без зайвого клопоту цей прилад на кухні допоможе довести до готовності картоплю в мундирі, передають Патріоти України.

Лайфхаком з приготування картоплі в мундирі в мікрохвильовій печі за 5 хвилин поділився блог iren.lazun в Інстаграм. У такому вигляді овоч відмінно підійде як інгредієнт на салат.

Кулінарний лайфхак "Картопля в мундирі за 5 хвилин"

Що потрібно робити:

  • Картоплю миємо, обгортаємо вологою серветкою (змочений паперовий рушник). Кладемо на тарілку.
  • Ставимо в мікрохвильову піч на 5 хвилин.
  • Дістаємо та перевіряємо готовність.

Кулінар зазначила, що у такий же спосіб можна швидко та зручно приготувати інші овочі. Наприклад, добре "вариться" в мікрохвильовій печі морква.

Це така смакота! Картопля фарширована - дуже простий рецепт

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:09

Якщо ви обожнюєте картоплю з оселедцем, то цю страву обов’язково варто приготувати. І на буденний стіл, і гостям подати підійде, передають Патріоти України. На 4 порції необхідні такі продукти:. Картоплю краще брати одного розміру, рівненьку. Її потріб...

А ви це знали? Для чого господині кладуть до сковороди хліб при смаженні м’яса та котлет

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:08

А ви знали, що хлібні скоринки мають унікальні властивості? Вони цінні при приготуванні м’яса та котлет. Мова зараз йде не про той випадок, коли хліб додають у фарш. Це всі знають, що він робить готову страву соковитішою та смачнішою. Розповімо саме за...