Смажена картопля - це популярна страва та гарнір, який часто можна побачити на столі кожної української сім’ї. Хтось смажить картоплю на салі, хтось з додаванням грибів чи м’яса, а дехто любить, щоб не було нічого зайвого, передають Патріоти України.
Однак, часто господині стикаються з поширеною проблемою, що картопля злиплася, або розімліла. Шефкухар з досвідом Олександр Огороднік поділився корисним лайфхаком, який допоможе приготувати ідеальну смажену картоплю.
Картоплю почистити, помити та нарізати середніми шматочками — кільцями, напівкільцями чи соломкою, за бажанням.
Картоплю після нарізання потрібно залити кип’яченою водою, перемішати та залишити на 1 хвилину у воді.
Картоплю дістати з води та просушити паперовим рушничком.
Якщо ви плануєте готувати картоплю з грибами чи м’ясом, тоді першими варто приготувати їх. Обсмажити на пательні грибочки до готовності, або ж м’ясо і зняти з вогню. Пательню мити не потрібно, туди ж відправте смажитися картопельку.
Смажимо картоплю на середньому вогні протягом 10 хвилин помішуючи кожні 2 хвилини.
Після 10 хв смаження картоплі, додати цибулю і смажити до готовності.
В кінці додати попередньо обсмажені гриби, мілко подрібнений часник, зелень та спеції.
Якщо ви помітили, що листя в розсади починає втрачати зелений колір, а натомість стає жовтим, це може означати, що вона має захворювання хлороз. І впоратися з ним без додаткових знань не так просто, передають Патріоти України. Хлороз спершу призводить ...
Кава є одним з найбільш улюблених напоїв у всьому світі. Для багатьох людей чашка гарячої кави є невід'ємною частиною ранкового ритуалу. Однак варто пам’ятати, що деякі продукти можуть негативно реагувати на каву, що може призвести до потенційно шкідли...